Motorola, yayınlanan son raporlara göre Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi ile destekleyeceği Edge S30 akıllı telefonunu piyasaya sunulacak. Cihaz amiral gemisi işlemcinin yanı sıra yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak.

Motorola, çok sayıda sızıntı ile son dönemlerin en hareketli markalarından birisi. Piyasaya sunulacak yeni modellerden birisi için yapılan sızıntıda, Motorola Edge S30 modeli ile iddialı bir girişin planlandığı görüldü. Motorola Edge S30, tasarımını Moto G200’den alacak. Bu nedenle yepyeni bir tasarıma gidilmesi beklenmediği gibi küçük iyileştirmeler ile tasarımda geliştirmeye gidilecek.

Edge 1

Motorola Edge S30 özellikleri neler olacak?

Motorola Edge S30 modelinde ekran için önemli iyileştirmelerin yapılması bekleniyor. 144 Hz. yenileme hızına olacak ekran 6.78 inç büyüklüğünde olacak. Ön kamerada 16 MP; ekranın en üstünde yer alan bir delik içerisinde gömülecek. Arka kamerada ise 3’lü bir kurulum tercih edilecek. Rapora göre 108 MP ana kamera, 8 MP geniş açılı sensör ve 2 MP derinlik sensörü kullanılacak.

Motorola’nın 3.0 GHz’e saat hızına sahip Snapdragon 888+ işlemci ile kullanıcılara bugüne kadarki en iyi performansı verecek Motorola seçeneğini sunacak. Tüm bu özelliklere ek olarak Bluetooth 5.2 ve Wi-Fi 6 da yeni modelde kullanıma sunulacak. Ancak sürpriz bir şekilde microSD yuvası ve 3,5 mm kulaklık jakı yeni modelde yer almayacak. Motorola Edge S30’de son olarak ise 4700 mAh kapasiteli 33W hızlı şarj desteli bir batarya yer alacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir