Son dönemlerde video görüşmeleri için daha fazla destek vermeye başlayan Discord, uygulamaya getirdiği yeni özellikler için duyuru yaptı. Discord’da artık video arka planında değişiklik yapılabilecek.

Discord oyuncuların daha iyi bir şekilde iletişim kurması için kendini sürekli geliştiriyor. Son dönemlerde test edilen özellikler ise video görüşmelerinde daha cazip fırsatların sunulacağını gösterdi. Açıklamalara göre Discord’a arka plana değiştirme ve hesap değiştirici olarak 2 yeni özellik gelecek.

Video görüşmelerinde arka planlara sihirli dokunuş

Discord tarafından sosyal medya aracılığı ile duyurulan yeni özelliğe göre arka plan desteği artık kullanılabilir durumda. Zoom ve Google Meet gibi pek çok platformda desteklenmeye başlanan arka plan değiştirme özelliği bugüne kadar Discord’da desteklenmiyordu. Ancak büyük bir eksik olarak görülen yenilik, şimdi Discord tarafından giderilmiş durumda. Kullanıcılar artık kameralı bir şekilde görüşme yaparken arka planlarının sanal bir arka plan olmasını sağlayabilecek. Bu konuda değişik seçenekleri sunan Discord, blur arka plan desteğini de sunuyor. Konuyla ilgili Discord tarafından yapılan paylaşım ise şöyle;

Discord’a hesap değiştirici seçeneği geliyor

Discord için geliştirilen bir diğer özellik ile hesap değiştirici oldu. Web versiyonunda da yeni özelliği destekleyecek lan Discord, şu anda Beta sürecinde yeni özelliği geliştirmeye devam ediyor. Switch Account olarak adlandırılan bölüm üzerinden kullanıcılar farklı hesapları arasında kolayca geçiş yapabilecek.

hesap

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir