WhatsApp için işletmelere yönelik sunulan WhatsApp Business son dönemlerde giderek daha fazla işletme tarafından kullanılıyor. Fakat özellikle reklam çalışmaları nedeniyle sık sık mesaj gönderilmesi kullanıcıları rahatsız edebiliyor. Bu tip durumlara karşı WhatsApp Business hesaplarından gelen mesajları engelleyebilirsiniz. Peki, WhatsApp Business hesaplardan gelen mesajlar nasıl engellenir? 

Whatsapp Business’ın Normal WhatsApp’tan Farkı Ne?

WhatsApp Business hesaplarının mesajları nasıl engellenir?

WhatsApp için işletmelere yönelik uygun bir çözüm olarak düşünülen ve geliştirilerek kullanıma sunulan WhatsApp Business, zaman zaman firmaların sorumsuz kullanımları nedeniyle müşterileri rahatsız edebiliyor. Rahatsız edici mesajlar, olmadık zamanda gönderilen tanıtımlar eğer sizi de rahatsız ediyorsa bu konuda Business hesapların mesajlarını engellemeniz yeterli olacaktır. WhatsApp hesaplarını engellemek adına yapmanız gerekenler ise şöyle;

Size mesaj gönderen ve rahatsız olduğunuz bir WhatsApp Business hesabı ile gerçekleştirdiğiniz sohbeti açın.  Burada ara yüzde yer alan blok seçeneğini kullanın.

123123 1548530725

Yapacağız bu işlem ile birlikte mesaj gönderimi tamamen iptal edilmiş olacaktır ve bir daha WhatsApp Business hesaplarının size mesaj göndermesini önleyebilirsiniz. WhatsApp Business hesaplarının her biri için bu işlemleri ayrı ayrı yapmanız gerekmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir