Microsoft’un en son Xbox sistem güncellemesi, konsolun arama deneyimini önemli ölçüde geliştiriyor. Güncelleme, arama özelliğinin işlevselliğini, sadece oyun kütüphanesinde içerik veya yeni oyunlar bulmaktan öteye taşımayı hedefliyor. Yenilenen arama sayfası şık bir görünüm sunan galeri tarzı sonuçlar gösteriyor ve kategoriler filtreleme özelliği ile daha kolay navigasyon sağlıyor.

Yukarıdaki değişikliklerin yanı sıra, Microsoft, navigasyon arayüzünü yenileyerek ve yeni filtreler ekleyerek kullanıcıların istedikleri şeyi daha hızlı bulmalarına yardımcı oluyor. Güncelleme ile kullanıcılar Filmler ve TV bölümünde YouTube videolarını arayabilecekleri için video içeriğine daha kolay erişebilecekler.

Yeni Xbox sistem güncellemesi ile yenilenen arama deneyimi

Yenilenen arama deneyimine erişmek için, kullanıcılar kontrol panelinin üstündeki arama düğmesine veya oyun kumandasındaki Y düğmesine basabilirler.

Yeni Xbox enerji tasarruf modu

Xbox sistem güncellemesi ayrıca, yeni duyurulan “karbon farkındalığı” özelliğiyle entegre olan yeni bir güç tasarrufu modu da tanıtıyor. Kullanıcılar artık ayarlar menüsünden güç ayarlarını özelleştirebilir ve aktif saatleri tercihlerine göre ayarlayabilirler. Yeni güncelleme ile, konsolun en yoğun kullanıldığı saatlere göre aktif saatler belirlenebileceği için daha akıllı bir güç yönetimi yapılabilecek.

Sonuç olarak tüm kullanıcılar için gelecek olan Yeni Xbox sistem güncellemesi ile daha kolay ve işlevsel bir arama deneyimi sunacağı belli. Oyun konsolları oyun oynamak dışında Web’de dolaşmanın yanı sıra YouTube ve Spotify gibi uygulamalardan içerik tüketmek için oldukça uygun yapıda. Microsoft’un bu yenilikleriyle, Xbox kullanıcılarına daha iyi bir oyun deneyimi sunmanın yanı sıra diğer içeriklerin deneyimi içinde çaba gösterdiği açıkça görülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir