Android akıllı cihazlarda kullanılan en iyi Auto uygulamaların hangileri olduğu hakkında bilgi edinmek için yazımıza göz atabilirsiniz. Aşağıda yer alan uygulamalar, uygulama mağazasının en çok indirilen Auto uygulamaları olup kullanıcılar tarafından beğeni toplamaktadır. 

En iyi Android Auto uygulamaları

Spotify

Dünyanın en popüler müzik akışı sağlayan uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Spotify, kullanıcı sayısı olarak da ilk sıralarda geliyor. En geniş müzik kütüphanesine sahip olan Spotify, Android Auto ile de uyumlu olup kullanıcıların beklentilerini karşılamaya yetiyor. İlk etapta ücretli olan fakat şu an reklamların da dahil olmasıyla beraber ücretsiz olarak kullanılan Spotify uygulamasına abone olmayanlar dahi uygulamanın tadını çıkarabiliyorlar. 

iOS için Spotify indir 

Android için Spotify indir 

iHeartRadio

Binlerce canlı müziği dinleyebileceğiniz iHeartRadio uygulaması sayesinde radyo ve podcast istasyonu edinirsiniz. Her zevke sahip kullanıcının aradığını bulmasını kolaylaştırmak için ruh hali, etkinlik ve on yıl gibi çeşitli kategoriler uygulama ile beraber kullanıcılara sunuluyor. Top 40, Pop, Hip Hop, EDM, Rock, Alternatif ve buna benzer diğer müzik türleri iHeartRadio ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

iOS için indir iHeartRadio

Android için indir iHeartRadio

Audible

17 1 1

Sürüş esnasında müzik dinlemek yerine sesli kitapları dinlemekten keyif alıyorsanız bulabileceğiniz en iyi uygulama Audible. Abonelik sistemiyle çalışan ve yeni başlayanlar için ücretsiz deneme süresi sunan Audible uygulaması sürüş esnasında size kolaylık sağlar. Uygulanmaya sahip olduğunuz anda Amazon hesabınızla oturum açabilir ve ücretsiz sesli kitap dinlemekten yararlanabilirler. Arabada sesli kitap dinlemek için son derece başarılı bir uygulama olan Audible’ın binlerce kullanıcı vardır. 

iOS için Audible indir

Android için Audible indir

Google Haritalar

18

Google tarafından geliştirilen Google Haritalar, her özelliğiyle popüler olan bir uygulamadır. Birçok akıllı cihazda mutlaka bulunan Google Haritalar uygulaması basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Söz konusu bu uygulama Android Auto’da da rahatlıkla çalışır. Android Auto’da haritaları aça dokunursanız Google Haritalar’ı başlatırsınız.

iOS için Google Haritalar indir 

Android için Google Haritalar indir 

WhatsApp

Şüphesiz her akıllı cihaz kullanıcısının sahip olduğu WhatsApp uygulamasında mesajları dinlemek ve mesajlara konuşarak cevap vermek mümkündür. Bu özellikten faydalanmak için herhangi bir tuşa basmanıza gerek yoktur. Android Auto’ya özel birçok sesli komut özelliği var.

iOS için WhatsApp indir 

Android için WhatsApp indir 

Facebook Messenger

19 1 3

Messenger uygulamasına bildirim geldiğinde oynat düğmesine basarak gelen mesajı dinleyebiliyorsunuz. Bu özellikten faydalanarak  “Şu anda araba sürüyorum” gibi bir kısa mesaj hazırlayabilir ve tek dokunuşla mesajı karşı tarafa gönderebilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda Android Auto uygulamasından gelen iletileri duyabilir ve hatta yanıtlayabilirsiniz. Messenger bu özelliğiyle beraber araba sürücüleri için işleri çok daha kolay hale getirir.

iOS için Facebook Messenger indir 

Android için Facebook Messenger indir 

Hangouts

Sesinizi kullanarak mesaj göndermek ve aynı zamanda yanıtlamak için Hangouts uygulaması birbirinden farklı özellikler sunuyor. Sadece “tamam Google” diyebilir veya mikrofon düğmesine basabilirsiniz.

iOS için Hangouts indir

Android için Hangouts inidr

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir