Samsung’un Galaxy S23 lansmanını ertelediği bildirildi. Sızıntıya göre Samsung, Galaxy S23’ün fiyatını belirleyemediği için bu kararı aldı.

Samsung’un gelecekte üreteceği ekranlar akıllı saatlere işlevsellik kazandıracak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir süredir Galaxy S23 serisi üzerinde çalışıyor. 2023 yılında Samsung’un amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek olan akıllı telefon, şimdiye kadar büyük bir duyuru oldu. Ancak yeni gelişmeler, Samsung Galaxy S23 serisinin geride kalmış olabileceğine işaret ediyor.

Akıllı telefon sektörüyle bağlantılı sızdırılan kaynaklara göre Samsung, Galaxy S23’ün lansman tarihini iki hafta erteledi. Yani şirketin son model telefonlarını şubat ayının sonunda tanımış olacağız. Peki Samsung neden böyle bir karar alabildi?

Samsung telefon fiyatını belirleyemedi

“S23 serisi Şubat ortasından sonuna kadar piyasada olacak. Cihazın fiyatlandırması lansmanı geciktirecek. İstediğinizi yaparsanız fiyatlar 799$, 899$ ve 1199$ olacaktır. ”

İddianın sahibi @TheGalox_’a göre Samsung, Galaxy S23 serisinin fiyatı konusunda kararsız kalmış. Bu kararı geciktirdi. Galox fiyat tahminini de şu şekilde paylaştı:

  • Samsung Galaxy S23: 799 dolar
  • Samsung Galaxy S23+:899 dolar
  • Samsung Galaxy Ultra: 1199 dolar

Tabii bu fiyatların sadece kendi beklentileri olduğunu tekrar belirteyim.

Samsung’un fiyatlandırma politikasını gözden geçireceği ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde paylaştığım bir mesajda Samsung’un aldığı önemli bir karardan bahsetmiştim. Şirket, üst düzey yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından fiyatlandırma politikasını yeniden gözden geçirme kararı aldı. Bu tür iddiaların o görüşmeden sonra ortaya çıkması, onları daha da ciddileştirdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir