Teknoloji dünyasının devi Apple Manchester United ile yakından ilgileniyor. Peki, Apple Manchester United’ı satın alacak mı? İşte son gelişmeler.

Apple CEO’su Tim Cook, teknoloji dünyasında Apple ile yaptıklarıyla yakından takip ediliyor. Silikon vadisi devinin son hedefi ise oldukça farklı. Zira geçtiğimiz gün itibariyle gündeme gelen haberlerde Manchester United’ın satın alınması noktasında ciddi bir talebin olduğu belirtildi.

Apple Manchester United’ı 6,9 milyar dolara alabilir

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden birisi olan Daily Star gibi prestijli kaynaklarda yer alan haberlere göre Apple, Manchester United’ı satın almaya çok yakın. Bunun için teklif dahi belirlenmiş durumda. 6.9 milyar dolarlık bir ödeme yapmak isteyen Apple,  üstelik yeni bir stadyum için finansman dahi sağlayabilecek durumda.

Manchester United kimin?

Manchester United, şu anda Glazer Ailesi’ne ait. 2005 yılından beri kulübe sahip olan ailenin en büyük ferdi ve kulübü satın alan ismi Malcolm Grazer. 2014 yılında Grazer’in vefat etmesi, hissenin 6 çocuk arasında paylaşılmasına neden oldu.  Futbolda da işler yolunda gitmeyince hissedarlar kulübü satmaya karar verdi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir