WhatsApp’ta kendi kendine mesaj atmak isteyenler için bir destek olmasa da yeni Beta testlerinde bu süreç kolaylaşıyor. İşte detaylar.

WhatsApp için yeni beta sürümü yayınlandı. Kullanıcıların not almak, önemli verileri saklamak adına kendi kendine mesaj atmak istemesi yaygın bir davranış. Bunun için başka bir numara ile grup oluşturan kullanıcılar, daha sonrasında diğer kullanıcıyı gruptan atarak grupta tek başına kalarak bu özellikten yararlanmaya çalışıyordu. Büyük beklenti haline gelen özellik için WhatsApp’tan resmi adım geldi.

WhatsApp kaybolan mesajlar görünümü yenileniyor

WhatsApp’ta kendine mesaj atmak kolaylaşıyor

whatsappta kendine mesaj atmak isteyenlerin isi kolaylasiyor 1

WhatsApp beta sürümünde kullanıcıların kendine mesaj etmesi çok daha kolay hale geldi. Kullanıcıların yeni sürümde tek yapması gereken kişiler listesinde yer alacak kendini seçerek mesaj göndermek. “Kendinize mesaj atın” kapsamında kullanıcılara kişiler listesinde gösterilecek seçenek, kendine mesaj göndermek isteyenlerin işini kolaylaştıracak.

Eşlik modu

Companion Mode olarak adlandırılan eşlik modu, WhatsApp’taki kullanımı kolaylaştıracak bir diğer özellik. Zira kullanıcıların sohbet geçmişi dahil olmak üzere WhatsApp verilerinin hesaptan yeni bir cihaza aktarılması bu mod ile sağlanacak.  Potansiyel olarak her iki özelliği de denemek istiyorsanız Google Play Beta Programına katılmanız gerekiyor. Beta kaydı sonrasında ise WhatsApp 2.22.24.18 sürümünü yüklemeniz yeterli.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir