Vivo X80 Pro+  modeli ile ilgili geçtiğimiz aylarda farklı bilgiler gündeme gelmiş ve telefonun tanıtılacağı belirtilmişti. Ancak son raporlar projenin iptal edildiğini ortaya çıkardı.

Vivo X80 Pro+  modelinin Eylül ayı itibariyle küresel pazarlara çıkacağı belirtilmişti. Eylül aynın sonuna yaklaşırken model hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı ve projenin iptal edildiği belirtildi. İddialı özellikleriyle dikkat çeken ve resmi olmasa da sızdırılan bilgiler ile heyecan yaratan Vivo X80 Pro+   pazarda yer almayacak.

Vivo X80 Pro Plus Eylül’de geliyor

Vivo X80 Pro+  yerine Vivo X Fold+  tanıtıldı

Vivo, Vivo X80 Pro+   yerine dün Çin’de Vivo X Fold+ katlanabilir telefonunu tanıttı. Tanıtım sonrasında yaşanan gelişmelerde şirketin X90 serisi üzerinde çalışmaya başladığı ve Vivo X80 Pro+   için de iptal kararı aldığı ortaya çıktı. Bu bakımdan Vivo X80 Pro+   kesin olarak gelmeyecek. Bunun yerine şirketin X90 serisi için tanıtım yapılacak. X90 serisinde ise Vivo X90, Vivo X90 Pro ve Vivo X90 Pro+ yer alacak.

Vivo X90 Pro+’nın kavisli kenarlara sahip bir AMOLED E6 ekranla geleceğine dair söylentiler de dikkat çekiyor. Selefinde Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz’e kadar yenileme hızı desteği yer alıyordu. Yeni modelde bu özellikler de yükseltilebilir. İşlemci cephesinde ise Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin yer alması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir