Bluetooth hoparlörlerin popülerliği günden güne artmaya devam ediyor. Peki bu hoparlörlerden hangisi en iyisi? İşte En iyi Bluetooth hoparlör modelleri rehberi.

Amazon akıllı hoparlör sektöründeki hakimiyetini sürdürüyor

Müzikten zevk almanın farklı yolları vardır. Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte Bluetooth hoparlörlerin kullanımı ve popülaritesi artmaktadır. Peki en iyi bluetooth hoparlör markaları nelerdir? Gelin birlikte bakalım.

1- JBL Go 2

İlk önce iyi çalışan bir model alalım. JBL Go 2 su geçirmezliği ile dikkat çekiyor. Yüksek ses kalitesinin yanı sıra 5 saate kadar aralıksız çalışan kullanıcıların favorilerinden olmayı başarıyor.Yaklaşık 2,5 saat şarj oluyor. Dahili mikrofonu da bulunan hoparlör, bas dengesi ile dinleme deneyimini üst seviyelere taşıyor.

2- JBL Charge 4 

Dikey tasarımıyla JBL Charge 4, önceki ürünle aynı suya dayanıklılık işlevine sahiptir. 6 saatlik çalışma süresi takdire şayandır.7500 mAh bataryası ve güç giriş fonksiyonu sayesinde daha profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Tüm bunlarla birlikte en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri arasında yerini almaktadır.

3- Anker SoundCare Motion B

Yüksek ses kalitesi ve tasarımın dayanıklılığı ile kullanıcı memnuniyetini artıran Anker SoundCare Motion B minimalist bir tasarıma sahiptir. Bu sayede hızlı taşıyıcı olma avantajını sunmaktadır. Üst kısımdaki sezgisel düğme, kontrolü ıslakken de algılayabilir. Ses tipi, suya dayanıklı, 12 saat müzik dinlemeye olanak sağlar.

4- Ultimate Ears Wonderboom

En popüler Bluetooth hoparlör markalarından biri olan Ultimate Ears Wonderboom, başarısını küçük tasarımı ve yüksek ses kalitesiyle gözler önüne seriyor. Aynı anda 2 cihaza bağlanabilmesi, 10 saate kadar dayanan pil özelliği ile birleştiğinde hoparlörü en iyiler listesine sokuyor. Harika Bluetooth çekim gücü ve su geçirmezlik özelliği, kalitesini artıran önemli detaylardan bazıları.

5- Meier Nostaljik

Tasarımında eski ve yeniyi buluşturan Meier markası, duygusallığı sevenler için harika bir ürün. Ürünün ses çıkışı, taşıması kolay ve başarılı. En iyiler listemizde yer alan Bluetooth hoparlörler, istediğiniz yerde müzik dinlemenize olanak sağlıyor. Bir radyo istasyonuna sahip olmak, programına uygun hizmetler de sağlar.

6- JBL 3 hoparlör

JBL’nin bir diğer modeli olan Clip 3, küçük tasarımıyla çevresinde dikkat çekiyor. Tüm modellerde olduğu gibi bu cihazda da yüksek hacim ve suya dayanıklılık gibi özellikler bulunuyor. 10.000mAh bataryası sayesinde 15 saat kapasiteye sahiptir.Üst kısmındaki kilit detayı sayesinde saç bandı gibi şeylere takılarak taşıma kolaylığı sağlar.

7- LG Go PK5

En iyi Bluetooth hoparlörler listemizdeki bir diğer ürün ise LG XBOOM Go PK5. Bu iyi tasarlanmış hoparlör, aynı anda birden fazla ses teknolojisini içerir. Her türlü kullanım için uygundur. Ses kontrolü, güvenlik kilidi ve su yalıtımı gibi özelliklere sahiptir. Personele her yöne bıçak verdiğinizde 20 saat kesintisiz çalışabilir.

8- Xiaomi Mi Portable

Telefonla Bluetooth bağlantısı kurarak çalışan Xiaomi Mi Portable, dahili hoparlörden gelen aramaları almanızı sağlar. USB tipi kablo girişi ve 3,5 mm gözlerde giriş. Cihazda, dokunmanın iyi olduğunu gösterir, bu ürünü istenen konumda bağlamaya izin verir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir