Bugünlerde dijital ortamda bulunan neredeyse herkes bir şekilde video içerik tüketmekte. Bu video içeriklerin çeşidi de oldukça fazla. İnternette isterseniz eğitsel, isterseniz de eğlenceli videolar bulmanız gayet kolay. Fakat bu durumun bir handikapı var. Videoları sunan platformlarda indirme özelliği ücretsiz olarak bulunmuyor. Bu engel, birçok farklı platformun kullanıcılara yardım etmesini gerektirmekte. Snaptube uygulaması da video indir işlemini ücretsiz gerçekleştirmek için kullanabilceğiniz alternatif platformlardan bir tanesi. Onlarca farklı video sitesinde bulunan içeriği pratik ve bedava yüklemek istiyorsanız Snaptube indir işlemi yaparak işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Öyleyse uygulamayla ilgili bilmeniz gereken her şeyi anlatmaya geçebiliriz.

12

Snaptube Nedir?

Snaptube, internette bulunan video platformlarındaki içerikleri ister MP3, ister MP4 olarak indirmenizi sağlayan, size dosya boyutu ve çözünürlük seçme opsiyonu sunan, tamamen ücretsiz ve oldukça pratik bir video indirme uygulamasıdır.

Snaptube, Google Play Store veya App Store’da bulunmadığı için uygulamayı alternatif bir şekilde indirmeniz gerekir. Uygulamayı iOS cihazlarda kullanmanız maalesef mümkün değil, fakat Android için nasıl indirebileceğinizi adım adım anlattık.

13

Snaptube İndirme Yöntemleri

MP4 video indir işlemi yapabilen Snaptube uygulamasını indirebilmek için kullanabileceğiniz iki adet yol var.

Bunlardan bir tanesi alternatif dosya indirme uygulamalarını kullanmak. Kullandığınız telefon markasına bağlı olarak GetApps, Uptoide, AppGallery gibi mağazalardan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Girdiğiniz mağazada Snaptube’u aratıp indirmeniz yeterli olacaktır.

Eğer erişebildiğiniz uygulamalarda Snaptube’u bulamıyorsanız daha yaygın tercih edilen yöntem olan APK indirmeyi denemenizi öneririz. Bunu yapmak için öncelikle telefonunuzun “Ayarlar” kısmından “Gizlilik ve Güvenlik” sekmesine girerek bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmeyi aktifleştirmelisiniz. Sonrasında ise Snaptube uygulamasının resmî internet sitesine (snaptubeapp.com) girerek sayfada bulunan “İndir” butonuna tıklamalısınız. Bunu yapmanızın ardından uygulama telefonunuza inecektir. APK dosyasını üzerine tıklayarak veya bir APK yönetici uygulama kullanarak kurabilirsiniz.

Snaptube’u kurduğunuza göre şimdi sıra video indirmekte. Bunun için de aşağıda bahsettiğimiz adımları sırasıyla uygulamalısınız.

Nasıl Bedava Video İndirilir?

Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra aşağıdaki rehberden yararlanarak istediğiniz, desteklenen internet sitesindeki bir videoyu cihazınıza indirebilirsiniz.

  1. Video indirmek istediğiniz uygulamayı açın.
  2. İndirmek istediğiniz videoyu bulun.
  3. Videonun URL adresini panoya kopyalayın.
  4. Snaptube uygulamasını açın.
  5. Kopyaladığınız URL adresini uygulamaya yapıştırın.
  6. Müzik indirmek isterseniz MP3, video indirmek isterseniz MP4 seçeneğine tıklayın.
  7. İndirme işlemini başlatın.

Bu adımları uygulamanızın ardından istediğiniz video telefonunuza hızlı bir şekilde inecektir. Aşağıdaki bölümden ise video indirmek için kullanabileceğiniz, Snaptube’un desteklediği platformlardan bahsettik. Mesela, pinterest video indirme işlemi yapabilirsiniz.

snaptube uygulamasiyla bedava video yukleme rehberi

Snaptube Hangi Platformları Destekler?

Snaptube uygulamasında video indirmek için kullanabileceğiniz onlarca farklı popüler video platformu bulunur. Bu platformlar arasında en öne çıkanlar ise aşağıdaki şekilde.

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • WhatsApp
  • Vevo
  • Metacafe
  • Vimeo
  • DailyMotion
  • Twitter
  • 4shared
  • Animeq
  • Funnyordie

Belirttiğimiz gibi, bu platformlar buz dağının sadece görünen kısmını oluşturmakta. Sırf bu sitelerde bulunan çeşitlilikle bile istediğiniz türde videolara ulaşmanız mümkün. Instagram ve TikTok’ta bulabileceğiniz kısa, eğlenceli içeriklerden tutun da DailyMotion veya Vimeo’daki müzik kliplerine erişebilirsiniz. İster MP4 ister MP3 olarak indirebileceğiniz bu içeriklerin keyfini çıkarın!

Snaptube uygulamasını kullanarak video indirme işlemi işte bu kadar kolaydı. Yapmanız gereken tek şey uygulamayı kurduktan sonra indirmek istediğiniz videonun linkini yapıştırmak. Eğer işlem esnasında aklınıza takılan, kafanıza yatmayan bir nokta varsa adımlara tekrar dönerek detayları inceleyebilirsiniz.

İndirdiğiniz videoyu internet erişiminiz yokken eğlenmek için kullanabilirsiniz, veya müzik olarak indirdiğiniz bir dosyayı dilediğinizce dinleyebilirsiniz. İçerikleri sosyal platformlar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşarak birlikte eğlenmeniz de mümkün. Kısacası videoyu indirdikten sonra ne yapacağınız tamamen kendi takdirinize kalmış. O zaman size iyi seyirler!

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir