Xiaomi’nin alt markası Redmi, tablet sektörüne de giriş yapacak. Redmi Pad olarak tanıtılması beklene model, sosyal medyada yanlışlıkla paylaşıldı. İşte detaylar.

Tablet sektörünün yeni oyuncusu Redmi olacak. Redmi Pad modeliyle sektöre giriş yapacak olan şirkette bir hata yaşandı ve tanıtım öncesinde yeni model sosyal medyada paylaşıldı. Xiaomi Kuveyt hesabından yapılan paylaşım, kısa süre içerisinde silinse de Redmi Pad’in tasarımı ve fiyatı paylaşım ile ortaya çıktı.

Xiaomi 12T Pro ve Redmi Pad sızdırıldı

Redmi Pad özellikleri neler?

“En yüksek kalitede video ve ses sunan Redmi Pad’de görüntülü aramaları kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda kalın” denilerek duyurulan yeni modelde 4 hoparlöre yer verilecek. Daha gelişmiş bir multimedya desteği sunması beklenen tablette ilk bakışta Xiaomi Pad 5 Pro’dan esinlendiği düşünülüyor. Yeşil rengiyle görüntülense de yeni modelde farklı renklerin de yer alması bekleniyor.

Redmi Pad için fiyat bilgisini de açığa çıkaran paylaşıma göre cihaz 71,9 Kuveyt Dinarı karşılığında satılacak. Bu da yeni cihazın ortalama 250 dolarlık bir etikete sahip olacağını gösteriyor. Düz kenarlı bir tasarımın tercih edileceği yeni model, FCC’de görülmüştü. Bu raporda ise cihazın 7800 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı görülmüştü.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir