Geçtiğimiz yıl Huawei tarafından tanıtımı yapılan Huawei Watch D modeli, küresel pazarlar için hazır. Cihaz, kısa süre içerisinde tanıtılarak farklı pazarlarda satışa sunulacak.

Huawei, iddialı akıllı saati Huawei Watch D için yeni bir açıklama yaparak cihazın piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ancak kesin lansman tarihini ve hangi pazarlarda satışa çıkacağı belirtilmedi. Avrupa genelinde satışa çıkması beklenen cihazın etiket fiyatı 499 Euro. Fiyat sektördeki diğer iddialı modellere göre biraz yüksek olsa da Huawei Watch D’de yer alan kan basıncı izleme özelliğinin olması, cihazın tercih edilmesinde önemli bir etken olabilir.

Tansiyon ölçme özelliğine sahip Huawei Watch D’nin tanıtımı gerçekleşti

Huawei Watch D ile tansiyon ölçümü yapılacak

Bilindiği gibi kan basıncı ölçümü, tansiyon ölçümü anlamına geliyor. Huawei Watch D kullanıcıları tansiyon takibini kolaylıkla yapabilecek. Tansiyon ölçümünün yanı sıra cihazda elektrokardiyogram (EKG), kalp atış hızı monitörü, sıcaklık sensörü ve kan oksijen seviyelerini izleyebilen bir SpO2 sensörü yer alıyor. Böylece yeni akıllı saati ile kullanıcıların sağlık takibini çok daha kapsamlı şekilde yapabilecek Huawei, yüksek fiyata rağmen modelinin bu özelliklerine güveniyor.

Huawei Watch D özellikleri neler?

Huawei Watch D, geliştirilmiş dayanıklılık ve çizilme direncine sahip alüminyum gövdeye sahip. 326PPI piksel yoğunluğunu destekleyen 1.64 inç HD ekran ile kullanım sunacak olan cihazda, su ve toza karşı dayanıklılık da IP68 sertifikasıyla sağlanıyor.70’i aşkın spor modu ile kullanıcıların sportif faaliyetlerine de destek verecek olan Huawei, kablosuz şarj ile kolay kullanım sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir