Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Z Fold 4’te hangi S-Pen modellerinin desteklendiği resmi olarak duyurulmamıştı. Yapılan son güncellemeler sonrasında desteklenen kalemler belli oldu.

10 Ağustos tarihinde özel bir etkinlik düzenleyen Samsung, etkinliğinde S-Pen desteğine sahip Samsung Galaxy Z Fold 4 modelini de tanıtmıştı. S-Pen’e gelen yenilikler ve Samsung Galaxy Z Fold 4’ün getirdiği özelliklerle çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefleyen Samsung, tanıtım itibariyle iyi bir izlenim bıraktı. Samsung’un yeni modelini kullanmak isteyenler için en çok merak edilen konulardan birisi de S-Pen desteği oldu. Zira telefon tüm kalemler ile uyumlu değil.

Yeni S Pen sınırsız olanaklar sunuyor

Samsung Galaxy Z Fold 4’te desteklenen S-Pen’ler neler?

Samsung Galaxy Z Fold 4 ile S Pen Fold Edition ve S Pen Pro kullanılabilecek. En uyumlu modeller bu iki versiyon olurken özellikle ilk çıkan S-Pen modelleri, yeni amiral gemisinde kullanılamıyor. Böyle bir soru işaretinin oluşmasındaki en önemli etken ise Samsung Galaxy Z Fold 4 kutu içeriğinde kalemin yer almaması. Kalemi ayrı bir aksesuar olarak satan Samsung, böylece telefona ek kalem satışıyla da gelir elde etmeyi başarıyor.

Uygun fiyatlı S-Pen almak isteyenler için S Pen Fold Edition ön plana çıkıyor. Pro sürüme göre daha uygun olan S Pen Fold Edition, şu anda en iyi seçenek olarak öne çıkıyor. Ancak Samsung’un S-Pen destekli bilgisayarlarına da sahipseniz ve tüm cihazlarınızda kalem kullanmak istiyorsanız Pro versiyonun alınması öneriliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir