Motorola’nın tanıtımı yaklaşan bir diğer modeli Motorola Edge 30 Neo Geekbench’te görüldü. Yeni modelin, önümüzdeki hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Edge 30 Neo, Motorala’nın tanıtılması beklenen bir diğer modeli. Geçtiğimiz ay boyunca pek çok farklı bilgi ve iddia ile gündeme gelen Edge 30 Neo, piyasaya Edge 30 Lite’nin yeni bir versiyonu olarak giriş yapacak. Cihaz için son aşamalarda olan Motorola, önümüzdeki günlerde yapacağı tanıtım ile telefonu piyasaya sürecek. Ancak tanıtım öncesinde Geekbench’te görülen model hakkında bazı detaylar şimdiden açığa çıkmış durumda.

Motorola Razr 2022 görüntülendi

Motorola Edge 30 Neo özellikleri neler?

Motorola Edge 30 Neo Geekbench raporuna göre 1.80GHz hızında çalışan 6 CPU çekirdeğine ve 2.21 GHz hızında çalışan 2 CPU çekirdeğine sahip olacak. Qualcomm işlemcinin kullanıldığı modelde GPU birimi ise Adreno 619. Tüm bu veriler, telefonun Snapdragon 695 işlemciyi kullanacağını gösteriyor. Motorola önceki modellerinde de benzer bir seçim yapmıştı. Rapordaki diğer detaylarda telefonun 8 GB RAM ve Android 12 işletim sistemiyle kutudan çıkacağı da görülüyor. Tüm bu donanım ve özellikler sonucunda telefonun Geekbench sonucu tek çekirdekli testte 664, çok çekirdekli testte ise 1848 puan oldu.

3

Motorola Edge 30 Neo teknik özellikleri neler olacak?

Geekbench raporundan bağımsız olarak bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre telefonda yer alması beklenen özellikler şöyle;

  • Ekran: Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.28 inç P-OLED ekran
  • İşlemci: Snapdragon 695 destekli
  • RAM: 6 GB ve 8 GB LPDDR4x RAM
  • Depolama alanı: 128 GB ve 256 GB
  • Ön kamera: 32 megapiksel ön kamera
  • Arka kamera: 64 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera
  • Batarya: 4.020 mAh

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir