Samsung, yeni bütçeli Galaxy telefonu Galaxy M13’ü tanıttı. Telefonun özellikleri ve fiyatı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Samsung’un yeni Galaxy XCover6 Pro modeli tanıtıldı

Samsung Electronics yeni Galaxy M13’ü tanıttı ve herkes Galaxy’nin yeniliğini uygun bir fiyata sergileyebilir. Galaxy M13, bir önceki seriye göre daha güçlü ekranı, 5.000 mAh kapasiteli pili ve yüksek çözünürlüklü kamerası ile kullanıcı dostu özellikleri ile her yaştan kullanıcı tarafından beğeniliyor.

Kullanıcılara en ileri teknolojiyi sunmak için geliştirilen yeni Galaxy M13, gelişmiş kamera, pil ve ekran özellikleriyle dikkat çekerken, zarif ve sade tasarımı ve günlük ihtiyaçlarla dolu aksesuarlarıyla dikkat çekiyor.

Bir önceki seriye göre geliştirilen cihaz 6.6 inç FHD (Full HD) “Infinite V Display”, genişliği ve kalitesi sayesinde her detayı daha net bir şekilde sunuyor. Daha ince kenarlara sahip geniş 6,6 inç FHD ekran ile kullanıcılar canlı, parlak ve pürüzsüz bir ekranın keyfini çıkarıyor. Fotoğraflar ve videolar için 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı ve 1 TB’a kadar genişletilebilen microSD kart desteği ile değerli anları depolamak için bolca alan vardır. Tüm gün pil ömrü (2 güne kadar). 5.000 mAh pil ile 30 dakikada %50 şarj seviyesine ulaşan 15W hızlı şarjı destekler.

Yeni Galaxy M13’te 50 MP’lik ana kameraya, kullanıcıların en küçük detayları bile görmelerini sağlayan 5 MP ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Kusursuz, her detayında daha keskin ve net fotoğraflar çekmenizi sağlayan Galaxy M13, yüksek çözünürlüklü kameranız ile yakınlaştırarak tüm detayları kontrol edebilmenizi sağlıyor. Kullanıcılar Galaxy M13’teki fotoğraflara daha yakından bakmak istediklerinde, fotoğrafı yakınlaştırıp kırpmaları yeterli.

Samsung Galaxy M13 Özellikleri

  • Ekran: 6.6 inç FHD+, IPS LCD
  • İşlemci: Exynos 850
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64/128 GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 50MP + 5MP + 2MP
  • Pil: 5.000 mAh, 15W
  • İşletim Sistemi: One UI 4.1

Samsung Galaxy M13 Fiyat

64 ve 128 GB bellek seçeneklerine ve 4 GB RAM’e sahip olan yeni Galaxy M13, 4 Temmuz’dan beri Türkiye’de satışa çıktı. Açık pastellerden koyu tonlara kadar trend renklerle yeşil, bakır ve mavi renklerde şık ve sade bir tasarımla kullanıcılara sunulmaktadır.

ModelFiyat
4 GB RAM + 64 GB Depolama3.799₺
4 GB RAM + 128 GB Depolama4.099₺

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir