Aksiyon strateji oyunu Minecraft Legends duyuruldu. Xbox Showcase’deki yeni Minecraft Legends ne zaman çıkacak?

Minecraft item kodları neler? Nasıl girilir?

Son yıllarda Minecraft serisi, hikaye modu ve zindanlar gibi çeşitli oyun kategorilerini tanıttı. Aksiyon Stratejisi tabanlı Minecraft Legends, Xbox Showcase’de duyuruldu. Yeni oyun, Minecraft dünyasına aksiyon ve strateji getiriyor.

Minecraft Legends 2023’te yayımlanacak

Xbox & Bethesda Showcase’de tanıtılan aksiyon strateji oyunu Minecraft Legends, bu serinin hayranlar için gerçekten ilginç bir oyun olduğunu gösteriyor. Yeni Minecraft’ın kesin çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak Mojang, 2023’te çıkacağını söylüyor.

Yeni Minecraft oyununun resmi fragmanı, aksiyon stratejisi kavramının Minecraft dünyasına nasıl karıştığını gösteriyor. Altı orijinal Minecraft gibi, farklı arazi türlerini keşfedebilir ve kaynakları yiyerek karakterinizi geliştirebilirsiniz.

Minecraft’a özgü düşmanlar da bu oyunda yer alıyor. Xbox ve Bethesda Vitrini’ne göre Piglin bizim düşmanımız ve kaleler inşa etmeyi, yerleşimleri yağmalamayı ve yeni oyunlarda büyük çaplı savaşlara girmeyi planlıyor.

Orijinal Minecraft evreni olarak da bilinen Overworld, aynı zamanda bu oyun için bir haritadır. Overworld’ün Minecraft Legends’a nasıl entegre edildiği şu şekilde açıklanıyor:

Yaklaşan aksiyon strateji oyunumuz Minecraft Legends’ın gizemlerini keşfedin. Çeşitli yaşam, yemyeşil biyomlar ve zengin kaynaklarla dolu, tanıdık ama gizemli bir ülkeyi keşfedin. Ama bu cennet yıkımın eşiğinde. Piglinler geldi ve Overworld’ü bozmakla tehdit ediyorlar.

Mojang Studios ve Blackbird Interactive tarafından tasarlanan yeni oyun; 2023’te Xbox Game Pass, Windows, Xbox Series X|S ve Xbox One’a gelecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir