Discord Nitro, uygulamanın premium abonelik servisidir. Discord Nitro, herhangi bir topluluktan en sevdiğiniz topluluklar için özel emojilere, özel Discord numarası çıkartmalarına, animasyonlu avatarlara ve sunucu güçlendirmelerine küresel erişim sağlar.

Discord aşı karşıtlarına karşı savaş açtı

Discord Nitro iki varyasyona sahiptir: Nitro (aylık 9,99 €) ve Nitro Classic (4,99 € / ay). Nitro için yıllık 99,99 $ / yıl ve Nitro Classic için yıllık 49.99 $ için yıllık aboneliklerde önemli indirimler de vardır.

iOS için Discord indir
Android için Discord indir
Windows için Discord indir

Discord Nitro’nun avantajları

  • Küresel Emojiler
  • İyileştirilmiş Canlı Yayın Akışı
  • Özel Anlaşmazlık Etiketi
  • Ekran Paylaşımı
  • Artan İndirme Limiti
  • Hareketli Avatarlar

Küresel emojiler

Çoğu Discord sunucusu, topluluk veya sunucu sahipleri tarafından oluşturulan özel emojilere sahiptir. Normalde bunlar yalnızca oluşturulan sunucuda bulunur. Nitro ile kullanıcılar kütüphanedeki herhangi bir emojiyi herhangi bir sunucuda kullanabilirler.

Canlı yayın iyileştirmeleri

GoLive, oyununuzu küçük bir gruba yayınlamanıza izin veren bir özelliktir. FreeTier’de 30FPS’de 720p’ye, Classic’te 60p’de 1080p’ye veya Nitroda kaynak kalitesine kadar yayın yapabilirsiniz.

Özel anlaşmazlık etiketi

Her Discord kullanıcı adının ardından rastgele 4 basamaklı bir sayı gelir. Nitro, isim/numara kombinasyonu kullanmadığı sürece bu numarayı değiştirmekte serbesttir.

Ekran paylaşımı

1080p’de 30 fps ve 720p’de 60 fps’de ekranınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Artan indirme limiti

Ücretsiz katman yalnızca 8 MB’a kadar dosya yükleyebilirken, Nitro Classic ve Nitro aboneleri sırasıyla 50 MB ve 100 MB’a kadar dosya yükleyebilir.

Animasyonlu avatar

Ücretli aboneler, hareketsiz görüntüler yerine animasyonlu GIF’leri avatar olarak kullanabilir.
Tüm abonelere, Nitro kullanıcısı olduklarını belirtmek için kullanıcı adlarının yanında küçük bir rozet de verilir.

Peki siz Discord uygulamasının sunduğu bu avantajlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Uygulamayı kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız normal sürümü mü yoksa nitro servisini mi kullandığınızı ve hangisinden daha memnun kaldığınızı yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir