ROG Strix LC Radeon RX 6950 XT, yüksek oyun performansını sıvı soğutma ile birleştirir. Ödün vermeyen bir sistem için ultra verimli ROG Strix LC Radeon RX 6950 XT grafik kartı AMD RDNA 2, özelleştirilebilir hız aşırtma ve sıvı soğutma ile gelişmiş mimari performans sunar. Kartı 240 mm’lik bir radyatörle tamamen saran bir soğutma plakasının altında bulunan Super Alloy Power II ile birinci sınıf bileşenleri soğutun. Böylece oyuncular bu etkileyici karttan mümkün olan en iyi performansı alabilirler.

ASUS AMD Radeon RX 6500 XT ekran kartlarını tanıttı

Düşük profilli 2.2 yuvalı ısı emici sayesinde kullanıcılar bu kartı daha küçük bir form faktörüne sığdırabilir. 600 mm çapındaki tüpler, kartın E-ATX kasaları ile kullanılmasına olanak sağlar. Hava üfleyici sayesinde VRM her zaman en yüksek performansa sahip olabilir. Kart, Super Alloy Power II teknolojisine sahip birinci sınıf bileşenlerle zamana meydan okuyor. Radyatördeki ASUS 120mm ARGB fanlardan ikisi Aura Sync uyumlu ve ön kapaktaki RGB’ler. Bu şekilde, tüm sistem harika bir görünüme kavuşur. Dahili iki FanConnect II fan başlığı ile kullanıcılar, bileşenleri yük altında doğru sıcaklıkta tutan özel fan dönüşleri oluşturabilir.

TUF Gaming Radeon RX 6950 XT üst düzey performans ve dayanıklılık sunar

Daha geleneksel hava soğutmalı üst düzey performans arayanlar için ASUS, TUF Gaming Radeon RX 6950 XT grafik kartını sunuyor. MaxContact teknolojisini kullanan 2,9 kanallı soğutucu, üç yeni Axis Technology fanı ile yüksek verimli soğutma performansı sunar. Optimize edilmiş 0 dB teknolojisi sayesinde bu fanlar düşük kart yükünde tamamen kapanır ve sıcaklık 60 °C’ye ulaştığında tekrar çalışmaya başlar.

TUF Oyun kartları, zorlu ortamlarda kusursuz performans gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Sert metal ön kapağa ek olarak, paslanmaz çelik giriş ve çıkış ve sağlam, havalandırmalı arka panel tam koruma sağlar. İki BIOS anahtarı sayesinde kullanıcılar maksimum performans ve sessiz çalışma arasında seçim yapabilir. Aura Sync uyumlu logo, sistemdeki RGB’nin geri kalanıyla eşleşerek zarif ve entegre bir görünüm oluşturur. Birinci sınıf performans ve eşsiz dayanıklılık ile bu kartlar zamana direndi.

ROG Strix Radeon RX 6750 XT, stili ve gücü en üst düzeye çıkarır

ROG Strix Serisi, bir dizi özellikle sınıfının en iyisi performansı sunar. Bugün, grafik kartları güçlü bir soğutma sistemine sahip. MaxContact teknolojisini kullanan 2.9 yuvalı soğutucu, ısı dağılımı için geniş bir yüzey alanı sunar ve Axis teknolojisine sahip üç gelişmiş fan, minimum gürültü ile maksimum hava akışı sağlar. Fanlar 0dB teknolojisi ile GPU sıcaklığı 60 °C’ye ulaşana kadar sessiz çalışır. İki BIOS anahtarı ayrıca kullanıcıların performansı optimize etmesine veya fan gürültüsünü azaltmasına olanak tanır. Kart üzerindeki FanConnect II başlıkları ile kullanıcılar, kabin fanlarını GPU sıcaklığına göre ayarlayabilir ve en uygun soğutma seviyesini elde edebilir.

Strix Serisi, özellikleri eşit derecede etkileyici bir görünümle tamamlar. Etkileyici tasarımlı kart kapağından geçen RGB parlaklığı, Aura Sync’in diğer bileşenleri ile senkronize edilir. Arka plaka sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda ona güç de verir. En sağdaki fan için ek bir hava çıkışı ısıyı verimli bir şekilde dağıtır. Paslanmaz çelik I/O plakaları ve güçlendirilmiş metal çerçeveler, Super Alloy Power II teknolojisi sayesinde birinci sınıf bileşenlere ekstra dayanıklılık katar. Tüm bu özelliklerle donatılan bu mükemmel kart, ait olduğu sistemin en önemli parçası oluyor.

Küçük, yüksek performans: ASUS Dual Radeon RX 6750 XT

ASUS Dual Radeon RX 6750 XT kalın üç fanlı tasarım, gürültüsüz harika soğutma sağlar, ancak daha küçük bilgisayarlar daha küçük grafik kartları gerektirir. ASUS Dual Radeon RX 6750 XT, neredeyse her küçük sisteme uyan kompakt bir kartta üstün performans sunar. İki Eksen Teknolojisi çift yataklı fan, en çok ihtiyacınız olan yere hava sağlar. Kart düşük yük altında 55 °C’nin altına düştüğünde sessiz bir çalışma ortamı için fanlar tamamen durur. İki BIOS anahtarı ile kullanıcılar maksimum performans veya düşük gürültü arasında seçim yapabilir.

Ön kapağı küçük parlak şeritler süslerken, koruyucu arka plaka PCB’yi desteklemekle kalmaz, aynı zamanda düzgün bir görünüm de sağlar. ASUS Auto-Extreme teknolojisi, mümkün olduğunca az insan müdahalesi ile hassas üretim sağlar. 144 saatlik onay süreci, kartların kutudan çıkar çıkmaz mükemmel performans ve dayanıklılık sunmasını sağlar. Daha küçük boyutu ve daha düşük fiyatı ile Dual Radeon RX 6750 XT benzersiz bir seçenek sunuyor.

ROG Strix Radeon RX 6650 XT, birinci sınıf özellikleri uygun fiyata sunuyor

Strix özelliklerini orta seviye kart fiyatına isteyenler ROG Strix Radeon RX 6650XT ile aradıklarını bulacaklar. Strix Radeon RX 6750 XT’den daha küçüktür ve eşit derecede etkileyici bir ön çerçeveye sahiptir. Kaputun altındaki iki yarım yükseklikte Axis Technology fan, 2.9 yuvalı tasarımda güçlü bir GPU için mükemmel ısı dağılımı sağlar. 0dB teknolojisi, fanların 60°C’de çalışmasına izin vererek, kart düşük yük altındayken oyunculara sessiz bir ortam sağlar. Çift BIOS, kullanıcıların bir düğmeye basarak sessiz çalışma veya maksimum performans arasında geçiş yapmalarını sağlar.

Strix ve TUF kartları gibi, ROG Strix Radeon RX 6650 XT de Super Alloy Power II ile üst düzey bileşenlerle üretilmiştir. Benzer şekilde, bu kartın havalandırmalı bir arka plakası ve paslanmaz çelik bir G/Ç plakası vardır. Ön kapağın sağ tarafındaki RGB logosu, Aura Sync sayesinde sistemin geri kalanıyla birleşerek basit ve eksiksiz bir görünüm sağlar.

Aradığınız her şey ASUS Dual Radeon RX 6650 XT

ASUS Dual Radeon RX 6650 XT orta seviye performanstan beklediği her şeyi piyasadaki en uygun fiyata sunan bir model arayan kullanıcılar, beklentilerini karşılayacak. Umutları, yalnızca temel özelliklere sahip olan ASUS Dual Radeon RX 6650 XT ile. Çift eksen teknolojisi Fan tasarımı yeterli soğutma sağlar ve hafif yük altında sessiz çalışır. Auto Xtreme teknolojisi, uzun ömür ve dayanıklılık sağlar. Ön kapağın şık ve sade tasarımı şık bir görünüm verirken, arka kapak ve paslanmaz çelik çelik giriş çıkış plakası ise kartın işini iyi yapmasını sağlıyor. Böylece en son oyunlarda akıcı bir deneyim elde ediliyor.

ROG Strix LC Radeon™ RX 6950 XT OC EditionTUF Gaming Radeon™ RX 6950 XT OC Edition
·       AMD Radeon RX 6950 XT GPU·       16 GB GDDR6 ·       PCIe® 4.0 Arayüzü·       1 x Yerleşik HDMI® 2.1·       2 x Yerleşik DisplayPort™ 1.4a·       1 x USB Type-C·       AMD Radeon RX 6950 XT GPU·       16 GB GDDR6 ·       PCIe® 4.0 Arayüzü·       1 x Yerleşik HDMI® 2.1·       3 x Yerleşik DisplayPort™ 1.4a
  
ROG Strix Radeon™ RX 6750 XT OC EditionDual Radeon™ RX 6750 XT OC Edition
·       AMD Radeon RX 6750 XT GPU·       12 GB GDDR6 ·       PCIe® 4.0 Arayüzü·       1 x Yerleşik HDMI® 2.1·       3 x Yerleşik DisplayPort™ 1.4a·       AMD Radeon RX 6750 XT GPU·       12 GB GDDR6 ·       PCIe® 4.0 Arayüzü·       1 x Yerleşik HDMI® 2.1·       3 x Yerleşik DisplayPort™ 1.4a
  
ROG Strix Radeon™ RX 6650 XT OC EditionDual Radeon™ RX 6650 XT OC Edition
·       AMD Radeon RX 6650 XT GPU·       8 GB GDDR6 ·       PCIe® 4.0 Arayüzü·       1 x Yerleşik HDMI® 2.1·       3 x Yerleşik DisplayPort™ 1.4a·       AMD Radeon RX 6650 XT GPU·       8 GB GDDR6 ·       PCIe® 4.0 Arayüzü·       1 x Yerleşik HDMI® 2.1·       3 x Yerleşik DisplayPort™ 1.4a

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir