Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Xiaomi Civi 1S yaygın bir şekilde kullanıma başlarken, cihaz için dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. 166 gram ağırlığında olan telefon, hafifliği ile sektörde fark yaratırken kendi adaptöründen dahi hafif olması dikkat çekti.

Xiaomi Civi 1S paketinde 183 gram ağırlığa sahip 120W hızlı şarj cihazı bulunuyor. Xiaomi Civi 1S modelinin ağırlığı ise 166 gram. Bu kapsamda ise 17 gram daha hafif olan model, kullanımda da pratiklik sunuyor. Satış ve pazarlama noktasında Xiaomi Civi 1S’nin öne çıkarılan özelliklerinden olan hafiflik ve incelik, bir adaptörden dahi hafif bir cihazın kullanılmasını sağlıyor. Üstelik tüm bu inceliğe ve hafifliğe rağmen cihazda 4500 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Böylece uzun süreli kullanımlar için ideal modellerden birisi olan Xiaomi Civi 1S, tek elle kolayca kullanılabiliyor.

Xiaomi Civi 1S özellikleriyle dikkat çekiyor

İncelik ve hafiflik, Xiaomi Civi 1S’nin öne çıkan tek özelliği değil. Kameraları da modelin ön plana çıkmasını sağlıyor. Süre dünyanın ilk 4D teknolojisine sahip olan model, 270 derece yüz taramaya sahip. Bu sayede parçaların modellenmesi ve gerçek zamanlı işlemelerde de Civi ayrıntılarıyla öne çıkıyor. Cihazın bir diğer önemli satış noktası ise fiyatı. Akıllı telefonun satışa çıktığı pazarlarda fiyatı 8GB + 128GB modeli için başlangıç fiyatı 356 dolar. Bu fiyatlandırma ise Civi 1S’nin selefine göre 46 dolar daha ucuz olduğunu gösteriyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir