PUBG: BATTLEGROUNDS, oyuncular tarafından sevilen Sanhok haritasının orijinal haline döndürmeye hazırlanıyor. İşte yeni güncellemenin detayları!

PUBG: BATTLEGROUNDS, Artık PC ve konsollarda bulunan 17.1 güncellemesiyle oyunun eski halini selamlıyor. 17.1 Güncellemesi, oyunculara popüler Sanhok haritasının orijinal tasarımını yeniden sunuyor. En son reyting sezonu, yeni bir silah (ACE32) ve taktik donanımdaki değişiklikler 17.1 güncellemesiyle birlikte geliyor.

PUBG: Battlegrounds: Sanhok Haritası geri dönüyor

2022 geliştirme planında daha önce belirtildiği gibi Sanhok, ıstakoz şeklindeki bir bina, rıhtımlar, harabeler, mayınlar ve orijinal bir orman temasıyla orijinal formuna geri dönüyor. Haritayı 2020’de güncelledikten sonra, topluluğun endişelerini göz önünde bulundurarak ekip, Sanhok haritasının çoğunu yeniden tasarlamaya ve orijinal haritayla daha uyumlu olması için Yağma Kamyonu, Yanıltıcı Bomba ve Frekans Bozucu Paket’ini kaldırma kararı aldı.

Pubg Battlegrounds 16.2 güncellemesi yayınlandı

17.1 güncellemesi aynı zamanda yeni bir dereceli sezonu başlatıyor, bu sayede 16. sezonda kazanılmış tüm ödüller, 17. sezon başladığı andan itibaren otomatik olarak oyuncuların envanterine eklenmiş olacak. 17. sezon sona erip sunucu bakıma girdiğinde ise Paraşüt Kozmetiği dışındaki tüm ödüller oyuncuların envanterinden kaldırılacak. Ayrıca 17.1 ile 7,62mm’lik bir silah daha oyuna dahil oluyor. Mevcut AR silah havuzunda 7,62mm silahlar 5,56mm’ye kıyasla sayıca az olduğu göz önünde bulundurulursa, düşük geri tepmeli ACE32’ye alışmak Beryl M762’den daha kolay olacak.

Bu yeni silah tüm haritalarda kullanılabilecek. Ek olarak güncelleme notlarında 17.1 ile, Taktiksel Paket artık diğer Taktiksel Teçhizatı (Drone, Acil Yardım Teçhizatı ve Gözcü Dürbünü) depolamayacağı bilgisi de yer alıyor. Gözcü Dürbünündeki güncellemeler henüz değerlendirilme aşamasında olsa da bu yeniliklerin de 17.2 Güncellemesinde geleceği aktarılıyor. Gözcü Dürbünü değişiklikleri hakkında henüz pek fazla bilgi yok ama geliştirici ekip bu konu hakkındaki detayları ilerleyen zamanlarda paylaşacak.

KRAFTON, Inc., dünyanın her yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratabilmek adına bir araya getirilen bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektif bir girişim olmasıyla her güncellemeyle oyuncuları yaklamayı başarıyor gibi duruyor. Şirketin alt birimleri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG Studios, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings, Dreamotion, Unknown Worlds ve 5minlab’den oluşmakta olduğu zaten bilinen bir gerçek. Güncellemelerin bu kadar başarılı olmasının arkasında bir neden de bu. 

KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, TERA, ELYON ve The Callisto Protocol’de dahil olmak üzere tüm önde gelen eğlence ürünlerinden sorumlu. Birinci sınıf tekolojilere sahip olmasının yanı sıra yenilik odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi hedefliyor. Yeni güncelleme için yayımlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir