Kingdom Come: Deliverance, Kingdom of Bohemya’daki konusuyla dikkat çekiyor. Oyunun hikayesi ve sistem gereksinimlerini sizlerle bu yazımızda paylaştık.

Kingdom Come: Deliverance, War Horse Studios tarafından geliştirilen ve Deep Silver üzerinden Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen bir aksiyon rol yapma oyunu.Evet, oyuncular için tarihsel olarak doğru indirmeler sağlar. . Oyundaki aksiyon, Kutsal Roma İmparatorluğu’na ait emperyalist bir devlet olan Bohemya Krallığı’nda geçmektedir.

Kingdom Come: Deliverance hakkında

1403’te Bohemya’daki savaş sırasında, o zamanlar Macar kralı olan Sigismund’un emriyle Polovtsyalı paralı askerler, önemli bir gümüş kaynağı olan Skalica köyünü yağmaladılar. Köye yapılan baskın sırasında meydana gelen katliamdan kurtulanlardan biri de demirci Henry. Fakir ve intikam peşinde olan Henry, Sigsmond’un işgaline karşı bir direniş hareketine liderlik eden Lord Reedzig Koblia’nın hizmetine katılır. Henry, öldürülen ailesinin intikamını almaya çalışırken, Bohemya’nın gerçek kralı ve Sigismund’un üvey kardeşi Henry IV. Wenceslas’ı tahta döndürme çabalarına katılıyor.

Kingdom Come: Deliverance, açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Oyuncunun becerilerini bir savaşçı, ozan, hırsız veya herhangi biri olarak değerlendirmek için bir rol yapma oyunu sistemi kullanır. Oyuncu, dallanmış diyalog ağaçlarını kullanarak karakterin becerilerini, yaptıklarına ve söylediklerine göre sağlar. görüşme sırasında Karar vermek için harcanan zaman sınırlıdır ve başkalarıyla olan ilişkilerinizi etkiler.

Karakterin vücudu ve yüzü farklı kısımlar alınarak oluşturulmuştur. Oyundaki giysi sistemi, vücudun bir çok bölgesinde yer alan 16 parça yuvaya sahiptir.

Bu oyun, karakterin sağlıklı kalması ve uyumaması için yemesi gereken bir zorunluluk sistemine sahiptir. Ekipman ve giysiler bozulabilir ve onarım gerektirebilir. Oyunda, kilitler ve alanlar seçilerek, alkol damıtılarak ve ilaç yapılarak, ayrıca silah ve zırh onarılarak yeni eşyalar toplanabilir.

Kingdom Come: Deliverance İçin Yeni DLC Duyuruldu

Oyundaki görevler, hedeflere ulaşmak için çeşitli şekillerde daha fazla karakter türünü canlı tutmak için doğrusal olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Tarihte pek çok kale kuşatması ve büyük savaşlar vardır. Oyunda her NPC’nin günlük bir rutini vardır, ancak her rutin oyuncudan etkilenir.

Oyun, Bohemya Krallığı, Kutsal Roma İmparatorluğu IV’ün olaylarından önce gelir. Charles’ın yönetimi altında altın bir çağ yaşadı. Charles IV’ten sonra oğlunun ölümü Wenceslas, üvey kardeşi Sigismund’un yerine Macaristan ve Hırvatistan Kralı oldu.

Kingdom Come: Deliverance Sistem Gereksinimleri

Oyunu minimum ayarlarda oynamak için bir NVIDIA GeForce GTX 660 kartı veya eşdeğeri Radeon HD 7870, sistem gereksinimlerini karşılamak için yeterli. 70 GB boş alan gerektiren bu oyun, Intel Core i5 2500K (3.30 GHz) veya AMD Phenom II X4 940 ile aynı performans ve 8 GB RAM gerektiriyor. Minimum ayarlardan memnun değilim diyorsanız NVIDIA GeForce GTX 1060 ekran kartı veya muadili bir AMD Radeon RX 580 ekran kartı kullanın. Ayrıca 16 GB RAM, Intel Core i7 3770 (3.40 GHz) veya eşdeğeri AMD FX-8350 (4 GHz) olması gerekir. Bu oyun için işletim sisteminizin Windows 7 veya üstü, 64-bit de olmalıdır.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K ya da AMD Phenom II X4 940
  • Bellek: 8 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 70 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da Radeon HD 7870
  • DirectX: 11 uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7 3770 ya da AMD FX-8350
  • Bellek: 16 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 70 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 ya da Radeon RX 580
  • DirectX: 11 uyumlu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir