Apple tarafından geçtiğimiz günler içerisinde iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, macOS Monterey 12.3, tvOS 15.4 ve HomePod Software 15.4 güncellemeleri kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bir diğer yandan ise iOS 15.4, batarya tüketimi ile ilgili bazı kullanıcılar üzülmüş durumdadır.

2 10

GSMArena tarafından aktarılan haberlere göre güncellemenin ardından giderek artış gösteren sayıda kullanıcı batarya ömrünün kötü olduğunu belirtmiştir. Örnek vermek gerekirse iPhone 13 Pro Max’ın yalnızca yarım gün çalışabildiği dile getirildi. Hatta iki saat boyunca devam eden ekran süresiyle 24 saat içerisinde batarya şarjının 80’ini düşüren eski iPhone 11’den bile söz ediliyor.

Honor 60 SE için satış süreci başladı! İşte özellikleri

Sorunun herkes için geçerli olmadığı ve bazen güncellemeden sonra bazı geçici batarya sorunlarının beklediği dile getirildi. Bazı kullanıcılar, Apple’ın maksimum 120Hz ProMotion yenileme hızını çok daha sık kullanmaya başladığı bilgisi de ileri sürülüyor. Bu mantıklı bir durum gibi görünüyor olsa da yalnızca iPhone 13 Pro ve Pro Max’te ProMotion bulunduğunda sorunun tam açıklamasının bu olması mümkün değildir. Apple’ın bu sorunu ne zaman çözüme kavuşturacağı şu an için belli değildir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir