Amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu modeli Huawei P50 Pro ve Huawei P50 Pocket için Türkiye macerası sonunda resmi olarak başlatıldı. Normal yapısıyla dikkat çeken amiral gemisi Huawei P50 Pro ve Huawei’nin dikey katlanabilir telefon modeli Huawei P50 Pocket, ilk olarak ise yalnızca Çin pazarında satışa sunuldu. Söz konusu bu cep telefonlar geçtiğimiz aylar içerisinde Çin dışına çıkarılmış, Avrupa gibi pek çok pazara da getirilmeye başlamıştı. Bugün itibariyle ise modeller resmi olarak ülkemize getirildi. Uzun bir zamandır heyecanla beklenen bu telefonlar, Türkiye pazarındaki işleri şu an için oldukça zor gözüküyor. 

5 9

Sniper Elite 5’in ne zaman çıkacağı belli oldu

Çünkü P50 Pro için tam 18.999 TL (256 GB), P50 Pro Pocket içinse tam 27.999 TL (256 GB) Türkiye fiyatı da açıklandı. Karşılaştırma yapmak için yurt dışında P50 Pro için 1.199 euro, P50 Pocket içinse 1.299 euro fiyat verilmesi gerekiyor. Türkiye’de yalnızca ilk katlanabilir telefon modelini satışa sunan Huawei, P50 Pocket ile Galaxy Z Flip3 karşısına sağlam bir rakip çıkartacak.

Huawei P50 Pro ve P50 Pocket, Huawei’ye yönelik ABD ambargosu bitmediği için bir kez daha firmanın kendi ekosistemi içerisinde geriye kalan telefonlar olacak. Bu anlamda ise telefonların odağında özellikle Türkiye’de oldukça büyük hale gelen App Gallery uygulama marketi bulunuyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir