Motorola tarafından uzun zamandan beri tanıtılması planlanan Moto Edge X30 Under Screen Edition için resmi doğrulama geldi. Şirket 17 Mart tarihinde Çin’de gerçekleştireceği özel lansman ile modelini resmen piyasaya sunacak. Buna ek olarak orta ve alt segmente farklı modeller de yeni lansmanda tanıtılabilir. Buna karşı lansmanın ana başrolü Edge X30 Under Screen Edition olacak.  Resmi olarak paylaşılan poster ile telefon için ilk görüntüler ortaya çıktı. 

Edge X30 Under Screen Edition özellikleri neler?

Motorola’nın 17 Mart tarihinde yapacağı tanıtımda, cihazda hangi özelliklerin yer alacak merak ediliyor. Gündemde yer alan iddialar ise Edge X30 Under Screen Edition modelinin Moto Edge X30’un ekran altı kameralı versiyonu olacağı yönünde. Şirket tarafından poster paylaşılmış olsa da cihazda yer alacak özelliklere dair bir bilgiye yer verilmedi. Bu nedenle kesin donanım bilgileri için 17 Mart tarihinin beklenmesi gerekiyor. 

Motorola

Resmi olmayan bilgilere göre telefonda ön kamera için selfie deliğinden vazgeçilecek. Ekran altına gömülü olacak kamera sayesinde kullanıcılar tam ekran deneyimi yaşayabilecek. Bununla birlikte telefonda yer alması beklenen özellikler arasında Snapdragon 821 işlemci dikkat çekiyor. Bu işlemciye ek olarak 6.7 AMOLED Full HD Plus ekran, 144 Hz ekran yenileme hızı, Android 12 işletim sistemi, 68W şarj destekli 4800 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Cihaz 60 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (ana, OIS ile) + 50 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro) üçlü kamera ünitesi ile gelebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir