Nokia 5.4 ile ilgili Geekbench listesi paylaşıldı. Raporda Nokia 5.4’ün Android 12 işletim sistemiyle kutudan çıkacağı görüldü.

Nokia modellerine eklenecek yeni model Nokia 5.4 olacak. Daha önce Nokia 2.4, Nokia 3.4 ve Nokia G10 gibi modellerinde Android 12 işletim sisteminin çalıştığı görülmüştü. Bu gelişmelerin ardından Geekbench’te görülen yeni model Nokia 5.4 oldu. Android 12 alacağı görülen model, böylece kullanıcılar için yepyeni bir deneyim sunacak.

Nokia 5.4 yeni sızıntıları geldi

Nokia Mobile’ın mevcut akıllı telefonlarının çoğu Google’ın en son Android sürümüne güncellenmeye başlandı. İşletim sistemlerinde sunacağı bu yenilik ile akıllı telefon piyasasından daha büyük bir pay almayı hedefleyen Nokia, yeni modellerinde de doğrudan Android 12 çalıştırmayı planlıyor. Bu planın son üyesi ise Nokia 5.4 olacak. Geekbench listesine göre, Nokia 5.4 tek çekirdekli testte 309 ve çok çekirdekli testte 1.331 puan aldı.

Android 12, Android ekosisteminde bugüne kadarki en büyük tasarım değişikliklerini içerdiğinden dolayı kullanıcıların da dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu bakımdan yeni tasarım, hızlı işletim sistemi desteği ile birlikte Nokia 5.4 başta olmak üzere diğer Nokia modelleri de yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.  Daha etkileyici, dinamik ve yenilikçi kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Android 12, Material You tasarım diliyle de tasarım dünyasında yepyeni bir akım başlattı.

Nokia 5.4 modeli ile ilgili yapılan son sızıntı ise şöyle;

nokia 5.4

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir