Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’daki Sihirli Silgi özelliğinin Google Fotoğraflar uygulamasının çökmesine sebep olduğu aktarıldı. Söz konusu bu hata ile ilgili çalışan Google, sorunun çözüldüğünü duyurdu. 

Geçtiğimiz günler içerisinde Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro akıllı cep telefon sahipleri, şirketin cihazların satışları için önemli bir görev gören Sihirli Silgi özelliğini kullanırken bir hatayla karşı karşıya kaldıkları aktarıldı. Özellik kullanılırken Google Fotoğraflar uygulamasının kilitlendiği dile getirildi. 

Sihirli Silgi hatası giderildi

14 3

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro kullanıcıları, Google Fotoğraflar güncellemesinden sonra ortaya çıkan sorunlar belirtildi. Fotoğrafların içerisinde dikkat dağıtıcı kısımlarını temizlemeye yarayan bir özellik olan Sihirli Silgi özelliğini kullanmak istediklerinde Google Fotoğraflar uygulamasının çöktüğü Reddit ve Twitter üzerinden aktarıldı.

Spotify premium abonesi 170 milyonu geçti

Google, fotoğraflardan istenmeyen kısımları veya nesneleri kaldırmaya imkan tanıyan Sihirli Silgi hatasının yaşandığını doğruladı ve problemin çözüldüğü aktarıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “Sabrınız ve hata raporlarınız için teşekkür ederiz. Bir düzeltmeyi kullanıma sunuyoruz, bu nedenle lütfen Play Store’da Google Fotoğraflar’ı en son sürümüne (5.76.0.426251772 veya üstü) güncelleyin.” ifadelerine yer verildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir