General Mobile tarafından şirketin en yeni üyesi olan GM Watch tanıtıldı. Tanıtım ile birlikte eni modelde yer alan tüm teknik özelliklere yer verilirken akıllı saatin 799 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

General Mobile tarafından bugün gerçekleştirilen özel lansmanda, GM 22 ailesi ile birlikte markanın yeni üyesi akıllı saat de tanıtıldı. Özel tasarımı ve güçlü donanımlarıyla dikkat çeken ve Türkiye’nin yeni, popüler akıllı saat seçeneklerinden birisi olabileceği görülürken akıllı saat pazarında General Mobile de yer alacağını böylece gösterdi.

GM Watch özellikleri neler?

Lansmandaki açıklamalara göre yeni GM Watch, 1.28 inçlik bir ekran ile kullanım sunacak. TFT dokunmatik özelliğe sahip ekranda 240 x 240 çözünürlük desteklenecek. IP 68 sertifikası sayesinde dış alanlarda kullanımda herhangi bir sorun yaşatmayacak olan model, yüksek kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Tanıtımdaki ifadelere göre tek bir batarya ile 10 gün boyunca kesintisiz kullanılabilecek olan GM Watch, böylece şarj sorununu da minimuma indirecek.

GM Watch hangi sağlık verilerini takip edecek?

Akıllı saatler ile birlikte büyük bir popülerlik yakalayan sağlık takibinde özel sensörleriyle bu alanda da destek verebilecek GM Watch’ta; nabız, kandaki oksijen, kalori takibi, uyku izleme gibi sağlık parametrelerini takip edecek. Sağlıklı olmak isteyenlerin tercihleri olan akıllı saatlerde, General Mobile de sorunsuz bir takip ve sağlık verisi sunacak.

Spor yapmayı sevenler için 12 farklı spor egzersiz modunun bulunduğu cihazda, tüm etkinlikler anlık olarak kayıt altına alınacak. GM Watch App üzerinden takibin yapılabileceği akıllı saatte böylece günlük hedef ve sağlık takibi kolay bir şekilde yapılabilecek.

GM Watch renk seçenekleri neler?

GM Watch için siyah renk hakim olsa da kordonlarda 4 farklı renk seçeneği sunuluyor. Kırmızı, yeşil, mavi ve siyah olarak tercih edilebilecek kordonlarla akıllı saat renkleniyor. General Mobile’nin yeni akıllı saati için belirlenen etiket fiyatı ise 799 TL.

Yeni modeliyle akıllı saat pazarına giriş yapan General Mobile’nin GM Watch ile birlikte pazardan ne kadar pay alacağı önümüzdeki aylarda açılacak satış rakamları ile birlikte belli olacak.

İşte GM Watch için hazırlanan özel tanıtım;

GMWatch KV
GM Watch

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir