28 Aralık tarihinde Xiaomi 12 başta olmak üzere yeni modellerini tanıtılacağını açıklayan şirket, yeni yaptığı duyuruda yenilenmiş Mi Pad 5 Pro modelini de tanıtacağını açıkladı.

28 Aralık tarihinde resmi bir lansman yapacağı açıklayan Xiaomi, yaptığı bu açıklama sonrasında piyasalarda da büyük bir beklenti yaratmayı başardı. Konu ile ilgili yaşanan son gelişmede, Mi Pad 5 Pro modellerinin yenilenmiş versiyonlarıyla yeni bir tanıtımın yapılacağı da belirtildi. Zira şirketi takip edenlerin de iyi bileceği gibi modeller ilk olarak 2021 yılının Ağustos ayı itibariyle tanıtılmış ve Mi Pad 5 ve 5 Pro olarak 2 farklı versiyon ile piyasada satışa çıkmıştı. Cihazlarda bazı donanım değişiklikleri ve tasarımda yapılacak küçük dokunuşlar ile yenilenmiş versiyonlarının yeniden tanıtılması planlanıyor. Üstelik yeni versiyonda depolama alanında da ciddi bir yeniliğe gidiliyor.

Bugüne kadar piyasada satışı yapılmayan 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyon ile tanıtım yapacak olan şirketin aynı zamanda batarya kapasiteleri ve hızlı şarjlarında da değişikliğe gideceği görülüyor.

Mi Pad 5 serisinin yeni özellikleri neler olacak?

Mi Pad 5 serisi için yapılan son güncellemelerde şirketin 2 farklı versiyonu da güncelleyeceği belirtildi. Edinilen bilgilere göre yeni versiyonlarda sırası ile 33W şarjı destekleyen 8720 mAh ve Pro versiyonu için 67W hızlı şarjlı 8600 mAh pil yer alıyor. Kamera sensörleri de biraz farklı olacak. 

Mi Pad 5 Pro
Mi Pad 5 Pro

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir