Türkiye’de de resmi olarak hizmet veren firmalardan Realme, bugün bir kez daha üst düzey özelliklere sahip amiral gemisi Realme GT 2 Pro ile gündemde yerini almayı başardı. 

20 Aralık tarihinde sunulacak olan Realme GT 2 Pro, şirket tarafından yapılan paylaşımlar ile gündemde yerini korumaya devam ediyor. Ciddi anlamda popüler olmayı başaran GT 2 Pro en son elde edilen bilgilere göre bir telefoto kamera özelliğini bünyesinde barındırmayacak. Cihazda bunun yerine 150 derece görüş açısında sahip olan bir ultra geniş açı kameranın yer aldığı bildirildi. Telefoto kameranın olmaması bazı kullanıcılar için hoş olmayabilir çünkü zoom ile ilgili telefon tarafında pek çok kişinin olmazsa olmaz öncelikleri arasında bulunuyor. Telefon daha önce çıkan cihazlara göre kesin olarak üst düzey Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden güç alarak kusursuz bir performans sergileyecek. 

14 6

6,7 inç QHD+ 120 Hz AMOLED ekran üzerine inşa edilen Realme GT 2 Pro, ön kısmında sadece tek bir 32 MP’lik selfie kamerasına sahip olacak. Daha önce yapılan bir sızıntı bilgilere bakıldığında bu telefon ön kamerayı ekran altında yaşıyor. Bu bilginin doğru olması halinde model Realme’nin en iyi ekran deneyimlerinden birini sunması bekleniyor. Söz konusu bu akıllı cihazın arka kısmına konumlandırılan üç adet farklı kamera bulunacak. Bunlardan ilki  1/1,5 50 megapiksel sensör özelliğine sahipken, cihaz aynı zamanda bir 50 megapiksel ultra geniş açı kamera oldukça kaliteli fotoğraf ve video kaydı yapma imkanı sunacak. 65W hızlı şarj özelliğine sahip olacak olan bu model, şu an için sadece iki farklı renk ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Realme GT 2 Pro için firma tarafından aktarılan bilgiler

Realme GT 2 Pro ile ilgili olarak Realme Türkiye şu an için sadece şu şekilde açıklama yapıyor:

“Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Realme, Qualcomm Snapdragon Dijital Teknoloji Zirvesi 2021’de Snapdragon 8 Gen 1 Mobil Platformu ile çalışan bir akıllı telefon piyasaya süren ilk üreticilerden biri olacağını duyurdu. Realme’nin yeni amiral gemisi, GT serisindeki ilk Pro ürün olarak Realme GT 2 Pro adıyla piyasaya sürülecek ve Realme’nin en üst düzey amiral gemisi olacak.”

Samsung Galaxy Tab A8 resmi olarak tanıtıldı

“Realme Başkan Yardımcısı Chase xu, Snapdragon Dijital Teknoloji Zirvesi 2021’de Qualcomm Technologies, her zaman Realme’nin en önemli işbirliği ortaklarından biri olmuştur. Realme birkaç ay önce GT 2 Pro’nun geliştirme çalışmalarına başlamış olup dünyanın dört bir yanındaki genç kullanıcıların beklentilerini aşacak gerçek anlamda üst düzey bir amiral gemi ürün sunacak ifadelerinde bulundu.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir