Kripto para borsası KuCoin, kuruluşunun 5. yılını özel etkinliklerle kutlayacak. Borsa için yapılan açıklamalarda 5 yıllık süreç ve yıldönümüne özel başlatılan etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

2017 yılında piyasaya giriş yapan kripto para borsası KuCoin, kısa süre içerisinde global alanda adından söz ettirmeyi başardı.  7 kurucu ortak ile başlayan yolculukta 142 kat büyüme yakalayan KuCoin, böylece küresel olarak 1000’i aşkın ekibi ile yoluna devam ediyor. 200’ü aşkın ülke ve 20 milyon kripto kullanıcısına sahip olan KuCoin, her geçen gün artan işlem hacimleri ile dikkat çekiyor.

Kripto para devi KuCoin, Türkiye’ye adım attı

KuCoin’de 5 yıl nasıl geçti?

Borsa için yapılan açıklamalarda 2022 yılındaki büyümeye vurgu yapıldı. 2022 yılında 10 milyar doları aşan günlük işlem hacmi ile dünya genelindeki 5 küresel vadeli işlem borsası olmayı başaran KuCoin, bu süreç içerisinde 700’ü aşkın coin ve 1200 işlem çiftine de destek sağladı. Tüm bu başarılar ise borsa; 2022 yılında The Ascent ve Forbes tarafından Meraklıları İçin En İyi Kripto Uygulaması ile 2022’nin en iyi kripto borsası olarak gösterilmesini sağladı.

5. yıla özel etkinlikler

KuCoin
KuCoin

KuCoin’de 28 Eylül 2022 itibariyle yıldönümü etkinlikleri başlatıldı. Etkinlikler kapsamında indirimler sağlanacak NFT gibi farklı varlıklar ile kutlamalar yapılacak. Açıklamalara göre BTC/ETH/KCS alımlarında tüm kullanıcılara yüzde 10 indirim yapılacak. Mystery Boxes etkinliğini de yapacak olan KuCoin, kutulardan nadirlik seviyelerine göre Windvane Launchpad’de White List alma şansı sağlayacak.  My Crypto Story etkinliğinde ise 20.000 bin dolarlık ödül havuzu katılımcılar arasında paylaştırılacak.

Android için KuCoin indir

iOS için KuCoin indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir