Xiaomi yeni lansmanda Xiaomi 14 Ultra modelinin tanıtımında Xiaomi Pad 6S Pro’ya da yer verdi. İşte Xiaomi Pad 6S Pro özellikleri.

Çin’de dün özel bir lansman düzenleyen Xiaomi, yeni modellerini piyasaya sundu. Tablet ve amiral gemisi modeliyle önemli bir çıkış yapan Xiaomi, yeni tablet serisinin üyesini Xiaomi Pad 6S Pro olarak adlandırdı. Yükseltmeler ile güçlendirilen yeni tablet, piyasaya çıkan son modele göre önemli farklar sahip.

Xiaomi Pad 6S Pro Özellikleri

Xiaomi Pad 6S Pro, Xiaomi Pad 6 serisinin devamı niteliğinde. Tasarımda da aynı çizgiyi tercih eden Xiaomi, kare kamera modülleri, manyetik klavye gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. 3K çözünürlük desteği, 144Hz yenileme hızı ve 900 nit tepe parlaklığı ile öne çıkan ekranın boyutu 12.4 inç. Dolby Audio ile ses kalitesini üst seviyeye taşıyan şirket, 8 hoparlör ile güçlü bir ses deneyimi sunuyor. Kameralarda ise 50MP ana sensör, 2MP derinlik lensi ve önde 20MP selfie kamerası bulunuyor.

Cihaza güç veren ana donanım ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci. 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar depolama alanı desteğinin olduğu yeni model 120W hızlı şarj desteği ile 10.000mAh bataryası ile uzun süreli kullanımları destekliyor. Üstelik hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede yeniden cihaz kullanılabilir hale gelebiliyor.

3K Çözünürlük Destekleyen Xiaomi Pad 6S Pro Tanıtıldı
3K Çözünürlük Destekleyen Xiaomi Pad 6S Pro Tanıtıldı

HyperOS ile kutudan çıkan ilk tablet modeli olan Xiaomi Pad 6S Pro, bu özellikleriyle daha azla dikkat çekebilir.

Xiaomi Pad 6S Pro Fiyatı

Xiaomi Pad 6S Pro modeli; yeşil, mavi ve siyah olmak üzere 3 farklı renklerle piyasada olacak. Versiyonlar ve fiyatlar ise şöyle olacak;

  • 8 GB RAM –  256 GB depolama alanı 458 dolar
  • 12 GB RAM – 256 GB depolama alanı 500 dolar
  • 12 GB RAM – 512 GB depolama alanı 556 dolar
  • 16 GB RAM – 1 TB depolama alanı 625 dolar

Yeni model, önceki modellere göre büyük performans farkı sunuyor. Bu nedenle şirketin farklı pazarlarda yeni modelini piyasaya sunması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir