Frostpunk 2’nin beklenen çıkış tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi ve bu tarih PC kullanıcıları için heyecanla bekleniyor. 11 bit Studios’un geliştirdiği bu oyun, lansmanının ardından Xbox Game Pass kütüphanesine de hemen eklenerek geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Strateji Becerilerinizi Sınayın ve Topluluğunuzu Hayatta Kalmaya Çalıştırın

Oyunun senaryosu, Büyük Fırtına’dan 30 yıl sonrasında geçiyor ve oyuncuları Donmuş Topraklar’a geri götürerek şehirlerinin geleceğine yönelik yeni bir ölümcül tehdidi keşfetmeye çağırıyor: insanoğlunun doğası. Oyuncular, farklı amaçlara yönelik bölgeler oluşturarak şehirlerini yeni bir ölçekte inşa etme görevini üstlenirken, devasa bir makinenin dişlileri gibi birbiriyle uyumlu çalışan şehir bölgelerini yönetecekler. Frostpunk 2, oyunculara sadece şehirlerini inşa etme ve yönetme fırsatı sunmakla kalmayacak; aynı zamanda şehirdeki iç huzursuzlukları önleme ve farklı grupların geleceğe yönelik fikirleri arasında denge kurma sorumluluğunu da getirecek. Bu dengeleme süreci, Meclis binasını inşa etme ve şehirlerin ilerleyişine yön verme gibi kararlar almayı içerecek. Oyuncular, Frostpunk 2’de şehirlerini büyüttükçe yeni yasalar oluşturmak ve uygulamak konusunda giderek karmaşıklaşan bir deneyim yaşayacaklar. Şehir halkı, farklı ve çoğunlukla karşıt görüşlere sahip gruplara ayrılarak geleceğe dair farklı perspektiflere sahip olacak.

•	Strateji Becerilerinizi Sınayın ve Topluluğunuzu Hayatta Kalmaya Çalıştırın
• Strateji Becerilerinizi Sınayın ve Topluluğunuzu Hayatta Kalmaya Çalıştırın

Meclis, fikir çatışmalarının yaşandığı ve zaman zaman çözüm bulunması için müdahale edilen bir yer haline gelecek. 11 bit Studios’un Oyun Eş Yönetmeni ve Tasarım Direktörü Kuba Stokalski, Frostpunk 2’nin hala şehir ve toplum odaklı bir oyun olduğunu belirterek, “Artan sosyal farklılıkların yol açtığı iç karışıklıklar, oyuncuların yeni tür tehditlerle karşı karşıya kalacakları anlamına geliyor. İnsanoğlunun hırsı hakkında anlamlı bir hikaye anlatmak için kıyamet sonrası bir ortam kullanıyoruz. Çünkü nihayetinde sonumuzu getirebilecek olan şey çevremizdeki doğa değil, insan doğasıdır” diyor. Oyun, şehirlerin geleceği üzerindeki kararlar ve bu kararların getirdiği sonuçlarla oyuncuları derin bir düşünsel yolculuğa çıkaracak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir