2024 yılında katlanabilir modeller ve yapay zeka destekli akıllı telefonlar gözde durumda. İşte 2024’ün sabırsızlıkla beklenen 5 cep telefonu:

Akıllı telefonlardaki donanımlar geliştikçe, çok daha iddialı performans elde edilebiliyor. Oyun oynamak, yüksek çözünürlüklü video ve fotoğraflar çekmek bu modeller ile çok daha etkileyici durumda. Üstelik yapay zekanın da telefonlarda yer verilmesiyle birlikte çok daha gelişmiş özellikler kullanıma sunuluyor. 2024 yılında özellikleriyle şimdiden beklenti yaratmayı başaran 5 modeli sizler için derledik.

2024’ün Sabırsızlıkla, En Çok Beklenen 5 Cep Telefonu
2024’ün Sabırsızlıkla, En Çok Beklenen 5 Cep Telefonu

İşte 2024’ün En Çok Beklenen 5 Akıllı Telefonları

2024’te her yıl olduğu gibi liste başında Apple’ın yeni serisi yer alıyor. Apple dışında Samsung, OnePlus ve Google gibi iddialı markalar da listede. 

iPhone 16 Pro Max

Apple’ın her modeli, her yıl beklenti yaratmayı başarıyor. Bu yıl tanıtımı yapılacak iPhone 16 serisi için de benzer bir durum söz konusu. Bu yılın en güçlü modeli iPhone 15 Pro Max olacak. 6.9 inçlik büyük ekranı ile gelmesi beklenen yeni modelde A18 Pro işlemciler ve gelişmiş kamera sensörleri yer alacak.

OnePlus Open 2

Katlanabilir akıllı telefon olarak 2024’te beklenti yaratan modellerden birisi de OnePlus Open 2. Önceki modele göre daha geniş ekranlara sahip olacak yeni model, önceki seriye göre çok daha gelişmiş menteşe ve katlanma sistemlerine sahip olacak. OnePlus yeni modeliyle iddialı sektörden pay almak istediği için telefon için beklentiler yüksek.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Bir başka katlanabilir model ise Samsung’un popüler Z serisinin yeni üyesi olacak. Samsung Galaxy Z Fold 6 olarak adlandırılması beklenen yeni model, kitap şeklindeki katlanabilir yapısıyla dikkat çekiyor. yeni seride titanyum çerçeve gibi dikkat çekecek detaylara yer verilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Flip 6

Samsung’un bir diğer modeli Galaxy Z Flip 6 da beklenen modeller arasında. Aşağıdan yukarıya doğru katlanabilir yapıya sahip bu modelde yine önceki seriye göre önemli yükseltmeler ve güçlü işlemcilere yer verilmesi bekleniyor.

Google Pixel 9 Pro

Listenin son sırasında ise Google’ın yeni modeli Pixel 9 Pro var. Katlanabilir model çıkarması beklense de beklenen olmayan Google cephesinde standart versiyonların güçlenmiş donanımlarıyla geliştirilecek Pixel 9 Pro, Tensor G4 işlemciyi kullanacak.

2024 yılı itibariyle piyasaya sunulması kesin olan yeni modeller arasında göze çarpanlar yine lider markaların amiral gemileri olacak. Ancak katlanabilir akıllı telefonlarda özellikle Çinli üreticilerden sürprizler bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir