Xbox Series X oyunları oynamak istiyorsanız 2024 itibariyle en iyi Xbox Series X oyunlarına göz atabilirsiniz.

Microsoft’un konsol alanındaki en iddialı modellerinden Xbox Series X için 2024 yılında çok daha fazla seçenek var. Uygun fiyatı ile dikkat çeken Xbox Series X üstelik oyun konusunda da zengin bir arşive sahip. üstelik oyuncular eğer Xbox Game Pass gibi online servislere abone olursa oyun konusundaki seçenekler çok daha artacaktır.

2024'ün en iyi Xbox Series X oyunları
2024’ün en iyi Xbox Series X oyunları

İşte 2024’ün En İyi Xbox Series X Oyunları

Resident Evil 4

Resident Evil 4, yeniden yapımı ile daha iddialı bir şekilde konsollara dönüş yaptı. Capcom imzalı bu oyun, ikonik yapısı ile oynanabilecek en iyi oyunlardan birisi olarak öne çıkıyor.

Call of Duty: Modern Warfare II

Listenin ikinci sırasında ise Call of Duty: Modern Warfare II yer alıyor. Activision Blizzard tarafından geliştirilen oyun 28 Ekim 2022 itibariyle piyasaya çıkış yaptı. Çok oyunculu modlarıyla farklı oyun seçeneklerine sahip olan Call of Duty: Modern Warfare II, oyuncuların favorileri arasında.

Overwatch 2

Rekabete dayalı online oyunlarda ise Overwatch 2 öne çıkıyor. Yine Activision Blizzard tarafından geliştirilen bu oyun 4 Ekim 2022’den beri büyük bir popülerlik kazanmış durumda. Üstelik tamamen ücretsiz olması da oyuncuları cezbediyor.

Halo Infinite

15 Kasım 2021’de tanıtılan oyun, daha sonrasında eklenen rekabetçi moduyla milyonlarca oyuncuyu kendine çekmeyi başardı. Nişancı türündeki bu oyun, online olarak oynanabiliyor.

Remnant II

25 Temmuz 2023’te tanıtımı yapılan ve oyun dünyasının yeni oyunlarından birisi olan Remnant II, üçüncü şahıs türünde yağmacı bir nişancı olarak kendini kabul ettirdi. Yaşanan büyük kıyamet sonrasında hayatta kalanların hikayesinin anlatıldığı oyunda, oyuncuları zorlu bir görev bekliyor.

HİTMAN 3

Listenin bir sonraki oyunu ise yılların efsanesi HİTMAN 3 var. 20 Ocak 2021’de tanıtılan ve uzun yıllardan beri oyun dünyasında kendini kabul ettirmeye devam eden HİTMAN 3, serinin üçüncü oyunu. 3. seride oyun hikayesinde yapılan değişiklikler oyuna klasik bir polisiye film kurgusu da getirdi.

Destiny 2

Atıcı ve rol yapma türündeki Destiny 2’de Bungie imzası var. 6 Eylül 2017’de tanıtılmış olmasına rağmen yıllardan beri oynanan Destiny 2’de PvE ve PVP modlarıyla seçenekler sunuluyor.

Control: Ultimate Edition

Nişancı ve macera türündeki oyun, 2020’de tanıtıldı. Özel DLC seçenekleriyle zengin bir Ultimate sürüme ulaşan Control: Ultimate Edition, konsollarda oynanabilecek oyunlar arasında kendisine yer buluyor. AAA oyunlardan birisi olarak kendisini kabul ettiren oyunda, özel hikayesi ve oyun içi mekanikleri dikkat çekici.

Resident Evil Village

Capcom’un listeye giren bir diğer oyunu Resident Evil Village. Resident Evil 7 sonrasındaki devam oyunu olarak duyurulan Resident Evil Village’de merkezi güçlendirmek ve en iyisi olmak adına büyük emek vermeniz gerekiyor.

High on Life

Popüler animasyon bilim kurgu dizisi Rick and Morty’nin yaratıcılarının imzasını taşıyan High On Life , klasik vur-kaç türü oyunlardan birisi. Uzay temasıyla dikkat çeken oyunda eğlenceli vakit geçirmek mümkün.

Starfield

Arkasında Bethesda olması nedeniyle tanıtım sonrasında dikkat çeken Starfield, Macera ve RPG türlerinin şu andaki en iyilerinden birisi. Özellikle Bethesda oyunlarını sevenlerin favorisi olmayı başaran Starfield, şans verilmesi gerekenlerden birisi.

Diablo IV

Diablo IV ise RPG türünün en iyilerinden birisi. 2023 itibariyle tanıtılan Diablo IV, grafikleri, müzikleri ve efektleriyle oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor.

Marvel’s Midnight Suns

Marvel oyunları oynamayı sevenler için RPG türündeki en iddialı yapım Marvel’s Midnight Suns. İkonik Avengers karakterleriyle dolu bir macera sunan oyunda Lilith’le mücadele devam ediyor.

Elden Ring

Elden Ring ile birlikte yepyeni bir evren ve macera başlatan geliştirici ekip, Souls tarzı dövüş mekaniklerini sevenlerin favori oyunu. Zorlu bölüm sonu canavarlarıyla oyuncuları oldukça zorlayan bu oyun mutlaka denenmesi gerekenler arasında.

Yukarıdaki oyunların yanı sıra listeye giren diğer oyunlar ise şöyle;

Star Wars Jedi: Survivor

Sea of Thieves

Scarlet Nexus

Assassin’s Creed Valhalla

Like a Dragon: Ishin!

Yakuza: Like a Dragon

Immortals Fenyx Rising

Tunic

Pentiment

Psychonauts 2

It Takes Two

Ori and the Will of the Wisps

Street Fighter 6

Forza Horizon 5

Crusader Kings III

Microsoft Flight Simulator

Tetris Effect: Connected

Gears Tactics

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir