2024 itibariyle en iyi kulak üstü kulaklıklar belli oldu. İşte piyasada yüksek fiyatlarına rağmen en iyi performansı alabileceğiniz kulaklık modelleri.

Kulak üstü kulaklıklar, standart kulak içi kulaklıklara göre daha farklı bir kullanım sunar. Kulak yapısını saran ve baş üstünden bağlandığı için düşme gibi riskler içermeyen kulak üstü kulaklıklarda ses kalitesi, rahat kullanım, etkileyici tasarım ve pil ömrü gibi pek çok kriter vardır. 2024 itibariyle en iyi kulak üstü kulaklıkları öğrenmek isteyenler için öne çıkan özelliklere göre pek çok farklı seçenek var.

image 7

Genel Olarak En İyisi Sony WH-1000XM5

Listenin ilk sırasında amiral gemisi kulaklıkları ile beklentileri karşılayan Sony WH-1000XM5. Gürültü engelleme özelliğiyle rakiplerine karşı ciddi bir üstünlük kuran Sony WH-1000XM5, gelişmiş özellikleri, çok noktalı eşleştirme ile öne çıkıyor. Büyük yapısı, katlanmaması ise cihazın en büyük özellikleri arasında. ANC ile 30 saate kadar ANC olmadan 40 saate kadar kullanım destekleyen kulaklıkta fiyat yüksek olsa da alınabilecek en iyi performanslardan birisi sunuluyor. Kulaklık Sony’nin Headphones Connect uygulaması ile özelleştirmeleri destekliyor.

image 8

En İyi Bütçe Performans Modeli Anker Soundcore Life Q30

Anker’in Soundcore Life serisi, bütçe performans dengesiyle dikkat çekiyor. Bu modeller arasında ise Anker Soundcore Life Q30, üstün ses kalitesi, uzun pil ömrü ile öne çıkıyor. Rahat ve katlanabilir tasarımı, uzun pil ömrüyle avantaj sağlayan Anker Soundcore Life Q30, ANC ile 40 saat, ANC olmadan 60 saate kadar kullanım sunuyor. Rakiplerine göre en büyük farkı fiyatıyla ortaya çıkaran kulaklık, parasının karşılığını veriyor.

image 9

Gürültü Engellemede En İyisi Bose QuietComfort Ultra

Çevreden tamamen bağımsız hale gelmek ve içeriğe odaklanmak isteyenler için en iyi model Gürültü Engellemede En İyisi Bose QuietComfort Ultra. Sınıfının en iyi gürültü engelleme özelliği ile desteklenen Bose QuietComfort Ultra modeli, buna ek olarak net ve dengeli bir ses kalitesi sunuyor. Tasarımı ile birinci sınıf bir kalite sunan model, üstelik çok noktalı eşleştirme desteğine de sahip. ANC ile 24 saate kadar kullanılabilen model, kendi dünyasında dolaşmak isteyenlere özgürlük sunuyor.

image 10

Apple Cihazları İçin En İyisi Apple AirPods Max

Apple cihazları ile tam uyumlu şekilde çalışması sayesinde Apple, Apple AirPods Max modeliyle öne çıkıyor. Yüksek performans, yüksek ile şık ve lüks bir modeli piyasaya sunan Apple, ses kalitesiyle etkileyici. Doğal şeffaflık ve gürültü engelleme özelliğine sahip olan kablosuz kulaklıklar Android ve bilgisayarlarda sınırlı özellikler sunuyor. Metal yapısı ağır olsa da pil ömrü ile ortalama seviyelerde. H1 çipi sayesinde Apple donanımıyla mükemmel bir şekilde çalışan Apple AirPods Max, iCloud cihazları arasında hızlı geçiş gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

image 11

En iyi Premium Model Master & Dynamic MW75

Yüksek ücretine rağmen kristal netliğindeki ses kalitesiyle dikkat çeken Master & Dynamic MW75, premium model olarak tercih edilebilecek en iyilerden birisi. Üstün kalitesine ek olarak birinci sınıf tasarımıyla da sınıfı geçen Master & Dynamic MW75, ortalama seviyede gürültü engelleme desteği sunuyor. ANC ile 28 saat, ANC olmadan 32 saat kullanılabilen kulaklıklar, dünyada satın alınabilecek en iyiler arasında.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir