iPhone modellerini güzel görünün bir kılıf ile kullanmak isteyenler dünya genelinde popülerlik kazanmış markalar tercih edilebilir. İşte 2024’ün en iyi 10 iPhone kılıfı markası…

iPhone yüksek fiyatı nedeniyle Türkiye’de çok daha fazla korunan bir ürün durumunda. Garantilerin yanı sıra ekran korumaları ve kılıflar ile kullanılan iPhone modelleri kılıf konusunda zengin bir ekosisteme sahip. Bu nedenle eğer yeni bir iPhone aldıysanız ya da mevcut modelinize yeni bir kılıf almak istiyorsanız kalitesini dünyada kanıtlayan markaları tercih edebilirsiniz.

2024'ün En İyi 10 iPhone Kılıf Markası
2024’ün En İyi 10 iPhone Kılıf Markası

İşte 2024’ün En İyi 10 iPhone Kılıf Markası

Spigen

Spigen, akıllı telefon aksesuarları konusunda son yıllara damga vurmayı başarmış durumda. Özel mağazalardan ya da online olarak satın alınabilecek olan Spigen modelleri, şeffaf seçenekleriyle de seçim şansı tanıyor. Bu markanın en çok tercih edilen modellerinden birisi Classic C1.

Otterbox

Listenin ikinci sırasında ise Otterbox yer alıyor. Tasarımlarında simetriği önemseyenler için iddialı modellerle seçenekler sunan markanın en popüler serisi ise Defender Pro Serisi. kılıflar inceliği önemsediğinden dolayı taktığınızda iPhone kalınlığı artmıyor. Daha fazla koruma isteyenler simetri serisinden seçim yapabilir. Daha fazla sağlamlık isteyenler ise Defender Pro Serisi seçeneklerini değerlendirmeli.

Nomad

Yeni modelleriyle son yıllara damga vuran Nomad, kılıflar söz konusu olduğunda herkes için bir seçenek sunuyor. Sportif, dayanıklılık, deri gibi farklı tercihlere göre üretimler yapan Nomad, renk konusunda da seçici davranıyor. Üstelik bazı modeller diğer Apple ürünleri ile takım olacak şekilde üretiliyor. Böylece iPhone dışında akıllı saatlerde de uyumlu modelleri tercih edebilirsiniz.

Casetify

Farklı tarzlara uygun modelleriyle dikkat çeken Casetify, bu sayede klasik seçimler yapmak istemeyenlere hitap ediyor. Bazı modellerinde motivasyon mesajları yer alabilirken bazılarında çiçek ve hayvan figürleri yer alıyor.

Apple

Apple dışında seçim yapmak istemeyenler ise Apple’ın resmi ürünlerini değerlendirebilir. Ürünler ile tam uyumlu bir şekilde üretim yapan Apple; süet, deri, sert plastik, silikon gibi seçenekler sunuyor.

Listede her zaman ilk 5’te yer alan bu markaların dışında özellikle yurt dışında ya da Amazon gibi uluslararası platformlarda bulabileceğiniz markalar şöyle;

  • Mous
  • Mujjo
  • Wave
  • Speck
  • UAG

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir