2024 yılında cep telefonları pek çok konuda yardımcı olsa da tarayıcılar da yaygın kullanımını sürdürüyor. İşte 2024 en iyi tarayıcı modeli listesi…

Fotoğraflar, belgeler ya da kitap gibi farklı eserlerin dijital ortama aktarılması gerektiğinde tarayıcılar devreye giriyor. Yazıcı dünyasının önde gelen markalarının tarayıcılı modelleri, tarayıcı ihtiyacının karşılanmasını sağlıyor. Ancak en iyi modeller söz konusu olduğunda daha fazla özelliğe sahip ve daha hızlı tarama yapan modeller daha fazla ön plana çıkıyor. 2024 yıllı itibariyle en iyi tarayıcı modelleri belli oldu.

image 1

Epson WorkForce ES-400 II

Listenin ilk sırasında en iyi belge tarayıcı olarak kabul edilen Epson WorkForce ES-400 II yer alıyor. Dakikada 35 sayfaya kadar tarama imkanı sunan cihaz çift taraflı tarama desteği ile tarama işlemlerini kolaylaştırıyor. Wi-Fi desteğinin olmaması en büyük eksiklerden birisi olsa da sabit bir masaüstü istasyonu olarak kullanılacak olması halinde bu durum sorun olmayacaktır. Özellikleri arasında PDF oluşturma, OCR ve Word-Excel oluşturma gibi seçeneklerin yer alması WorkForce ES-400 modelini bu alanda öne çıkarıyor. Bulut sistemlerin desteklendiği tarayıcıda dilerseniz taramaları direk bulut sistemde depolayabilirsiniz.

image 2

Epson Perfection V600

Listenin ikinci sırasında yine bir Epson modeli var. En iyi fotoğraf tarayıcı olarak ön plana çıkan Epson Perfection V600, taramada en net ve ayrıntılı sonuçları sunuyor. Her seferinde tek bir fotoğraf karesinin taranması, cihazın en büyük eksisi olarak kabul ediliyor. Yeni ve eski fotoğrafların başarılı bir şekilde aktarılabildiği Epson Perfection V600’de üstelik küçük rötuşlar da yapılabiliyor. Özellikle eski, deforme olmuş fotoğraflarda dijital düzeltmeler yapan Epson Perfection V600, fotoğraf taramaları söz konusu olduğunda ön plana çıkıyor.

image 3

Canon CanoScan Lide 400

En iyi fiyata sahip, ekonomik tarayıcı olarak kabul edilen Canon CanoScan Lide 400, otomatik olarak ayarlanabilir yapısı ile temel düzeydeki kullanıcılar için bile işleri kolaylaştırıyor. Dik tarama modu gibi avantajları bulunan cihazda USB’den güç alınması da artılardan birisi. Ucuz olması nedeniyle en çok tercih edilen modellerden birisi olan Canon CanoScan Lide 400, özellikleriyle verimliliği arttırıyor. Bulut sisteminin de desteklendiği Canon CanoScan Lide 400’de OneDrive ve Dropbox gibi bulut sistemlerine taramalar gönderilebiliyor.

image 5

Brother ADS-1700W

Yazıcı dünyasının iddialı markalarından birisi olan Brother, tarayıcı pazarında ise Brother ADS-1700W modeline güveniyor. Özellikle küçük ve dar alanlar için ideal kullanım imkanı sağlayan Brother ADS-1700W, Wi-Fi desteği, otomatik taramayı başlatma ve cep telefonuna tarama gibi çeşitli özelliklerle donatılıyor. Küçük yapısı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken Brother ADS-1700W, 2.8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı ile kontrolü kolaylaştırıyor. Dakikadaki tarama hızı ise 25 sayfa.

image 4

Canon imageCLASS MF656Cdw

Yüksek kaliteli renkli baskılar sunan ve renkli baskı seçenekleriyle avantaj yaratan Canon imageCLASS MF656Cdw, rakipleri gibi sadece tarayıcı değil yazıcı özelliğine de sahip. Yüksek kaliteli renkli baskı ihtiyacı olduğunda tercih edilebilecek olan Canon’un bu modelinde hepsi bir arada seçeneği ile tek bir alanda tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Dakikada 22 sayfayı tarayabilen Canon’un modeli, geniş bir tarama haznesine sahip. 50 yapraklık 2 taraflı belge besleyicisi, uzun süren tarama işlemlerinde de kolaylık sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir