En iyi PS5 oyunları için 2024 yılında güncelleme yapıldı. İşte PS5’te yeni oyun oynamak isteyenler için 2024 en iyi PS5 oyunları listesi…

PlayStation 5, dünyanın en popüler konsollarından birisi. Yüksek donanımlarıyla güçlü bir performans sunabilen PlayStation 5 oyunları konusunda da zengin bir kütüphaneye sahip. eğer yeni bir PlayStation 5 oyunu arıyorsanız 2024 yılı itibariyle en iyi PS5 oyunları listesine göz atabilirsiniz.

2024 Yılının En İyi PS5 Oyunları Belirlendi
2024 Yılının En İyi PS5 Oyunları Belirlendi

İşte 2024’te Oynayabileceğiniz En İyi PS5 Oyunları

En İyi PS5 Oyunları 2024 listesi dünyaca ünlü otoriter platformlar tarafından güncellendi. Güncelleme sonrasında piyasada rüzgarlar estiren oyunların büyük bir bölümü listeye girmeyi başardı. Üstelik 2024’te piyasaya sunulacak iddialı PS5 oyunları olduğu da göz önüne alındığında oyun oynamayı sevenler için zengin seçenekler mevcut. İşte yarıştan stratejiye kadar farklı seçeneklerin yer aldığı 2024’te oynayabileceğiniz en iyi PS5 oyunları…

1. God of War Ragnarok

God of War Ragnarok tam 6 yıl önce piyasaya sunuldu. Ancak God of War ile yakalanan başarı sonrasında beklentileri karşılayan God of War Ragnarok yıllar geçmesine rağmen en iyi PS5 oyunları seçeneklerinde kendisine yer buluyor.

2. Marvel’s Spider-Man 2

Marvel dünyasının belki de en iyi oyunlarından birisi olabilecek Marvel’s Spider- Man 2 süper kahramanla zorlu maceralar sunuyor. Etkileyici ve akıcı PlayStation 5 performansıyla oynanabilecek oyun, New York sokaklarında amansız bir maceraya atılmanızı sağlıyor.

3. Horizon Forbidden West

en iyi PS5 oyunları listesinin üçünü sırasında ise açık dünya oyunu bulunuyor. PlayStation 5’te yer alan ve büyük ilgi gören oyun üstelik önümüzdeki günlerde PC desteği de alacak. başarılı oyun Horizon Zero Dawn’daki performansı ileriye taşıyan Horizon Forbidden West oyunu, Aloy ile yeni maceralar sunuyor.

4. Returnal

Roguelike türündeki yeni oyun Returnal, bilinmezliklerle dolu bir heyecanlı yapıya sahip. 3D sesleri ve Dualsense eşliğindeki eşsiz deneyimi oyunu listelerin üstlerine taşımayı başardı. Oyuncuların tekrar tekrar oynayabildiği Returnal, mutlaka şans vermeniz gereken oyunlardan birisi.

5. Resident Evil Village

Resident Evil 7 sonrasında piyasada yer alan Resident Evil 7, heyecanın dozunu arttırıyor. Ethan’a yardım ettiğiniz bu oyunda kaçırılan kızı bulmak için zorlu olaylar içerisinde yer alacaksınız.

6. Gran Turismo 7

Yarış severlerin favori oyunu Gran Turismo 7, en iyi PS5 oyunları listesinde yıllar geçse de yer almayı başarıyor. Yarış simülasyonu olarak en başarılı örneklerden birisi olan Gran Turismo, yarış keyfini, lüks araçlarla yarışmanın eğlencesini sunuyor.

7. Disco Elysium: The Final Cut

Listenin son sırasında ise RPG türündeki Disco Elysium yer alıyor. polis simülatörü olarak tanımlanan yeni oyun, oyuncuların kirli ve zorlu bir geçmişi olan polis ile cinayeti çözmeye çalışıyor. Ancak bu o kadar kolay değil.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir