2022 yılına girilmesi ile birlikte yıl içerisinde çıkacak oyunlar için geri sayım başlamış durumda. Geçtiğimiz yıllarda yapılan açıklamalar ile birlikte 2022 yılında çıkacağı duyurulan pek çok oyun için oyuncularda beklentiler arttı. Yayınlanan yeni liste ile birlikte 2022’de çıkması beklenen oyunlar sizlerle. 

Dying Light 2 Stay Human

Zombi oyun olarak geliştirilen ve RPG sistemleri ile farklı bir oyun olarak piyasaya sunulacak olan Dying Light 2 Stay Human, serinin hoş bir devamı olacak.

Sifu

Absolver geliştiricileri tarafından geliştirilen oyun, dövüş sanatları ile ilgilenenler için tercih edilebilecek en iyi aksiyon oyunlarından bir tanesi.

Rumleverse

https://youtu.be/77TS9tm9o5c

Özel animasyonları ve karakteri ile fark yaratan oyun, savaşmayı sevenler için aksiyon dolu bir heyecan yaratıyor.

Gran Turismo 7

Forza Horizon 5 gibi oyunlar popüler olsa da Gran Turismo 7 için beklentiler oldukça yüksek. 2022 itibariyle piyasaya sunulacak oyun, milyonlarca oyuncu tarafından bekleniyor. 

Triangle Strategy

Strateji oyun oynamak isteyenler için 2022’ye damga vurması beklenen Triangle Strategy, taktiksel ve sıra tabanlı bir oyun.

Tunic

Zelda ile benzer bir oyun işleyişine sahip olan Tunic, 2022 yılı itibariyle güncellenmiş bir alternatif sunuyor. 

Splatoon 3

Splatoon çok iyiydi. Splatoon 2 iki kat daha iyiydi. Piyasaya sunulacak olan 3. versiyonun ilk 2 oyuna göre çok daha başarılı olması bekleniyor. Özel tek oyunculu hikaye modu ile fark yaratan yeni versiyonun, ilk tanıtımları dahi şimdiden milyonlarca oyuncuyu etkilemeyi başardı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir