Haber konusunda dünya genelinde Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Bundle, 2021 yılı için özel bir projeyi hayata geçirdi. 2021’in iz bırakan olaylarını NFT olarak tasarlayan Bundle, bu projesi ile NFT satın alımını ve aynı zamanda 2021’e dair farklı paylaşımlar yapmak isteyenlere de özel bir hizmet sunmaya başladı. Şu anda Bundle NFT platformu üzerinden erişim sağlanabilen platformda, kişiler siteye giriş sonrasında 2021’e damga vuran olaylara göre seçim yapabiliyor. Bu seçim ile birlikte isteyenler NFT’yi ücretsiz olarak paylaşabiliyor. NFT’ye sahip olmak isteyenlerin ise Opensea üzerinden satışa çıkarılan NFT’lere sahip olabilmesi mümkün.

2021 yılına dair yeni projesini duyuran Bundle, açıklamasında “Geleneksel yılbaşı tebrik kartı konseptinin ironik bir versiyonu diyebileceğimiz 2021 Hatıra Kartları, çoğunlukla 2021’in başımıza sardığı olumsuz olayları ve birkaç yüz güldüren anı ölümsüzleştiriyor. 2021’in iz bırakan olaylarını en çok okunan ve paylaşılan haberlerinden seçen proje aslında bir “Beğendiğini seç ve paylaş” mekanizması ile çalışıyor. Ancak 2021 Hatıra Kartları’nı güçlü içgörü ve stilize görseller dışında benzersiz kılan bir komponent daha var: Bir NFT projesi olması. Proje kapsamında üretilen kartlar, 21 adetlik edisyonlar şeklinde NFT koleksiyonu haline getirildi ve OpenSea’de mint edildi. Tarihin ironik bir parçasına sahip olmak isteyenler, bu eserleri Bundle’ın OpenSea hesabında bulabilir.” denildi.

Bundle NFT nasıl satın alınır?

Bundle tarafından tasarlanan NFT’leri satın almak isteyenlerin ise öncelikli olarak yapması gereken işlem OpenSea üzerinden satışa çıkarılan ürünler için satın alma işlemlerini yapmak.

07.12.2021 tarihli, 2021 yılında cinayete giden kadınların sayısı 401 olarak adlandırılan özel NFT; şu anda 0,2 ETH ile satışa çıkarılmış durumda. Mevcut kura göre NFT’nin satış fiyatı 9686,34 TL.

murder

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir