Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, uygun fiyat etiketine sahip olan iki farklı yeni iPhone SE modeli üzerinde çalışmalara başladı. Konuyla ilgili olan detaylar haberimizde.

Apple ile ilgili analizleriyle bilinen Ming-Chi Kuo, konuyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar arasında yeni iPhone SE modelleri de bulunuyor. Analistin ortaya attığı iddialara göre Apple iki farklı bütçe dostu özelliğine sahip olan SE modelleri üzerinde çalışmalara başladı. Bunlardan ilkinin 2022’nin ilk yarısı içerisinde geleceği ve 3 GB RAM özelliğine sahip olacağı belirtildi. Söz konusu bu telefonda 4,7 inç ekran özelliğinin de olması bekleniyor. Diğer SE modelinde ise 2023 yılında sunulması beklenen 2022’de gelecek olan cihazdan farklı olarak daha büyük bir ekran üzerine kurulacak. Burada temel olarak beklenti 5,7 inç seviyesinde olmasıdır. Söz konusu bu modelin aynı zamanda 3 GB değil 4 GB RAM taşıyacağı da ortaya atılan iddialar arasındadır. SE modelinin ikincisinde, işlemci olaraksa en yeni Bionic’lerinin kullanılması bekleniyor. 

iPhone SE serisinin “2022” modeli hakkında daha önce çıkan bilgiler

11 2

İlk olarak bu modellerin 399 dolardan daha uygun fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Fakat burada oldukça düşük fiyat olması da beklenmiyor. Apple eğer 299 dolara sunarsa kullanıcıları oldukça şaşırtabilir. Ancak yüksek ihtimalle ise 349 dolar şeklinde olabilir şeklinde tahminler vardır. Söz konusu bu modelin Türkiye’de de 7 bin TL altında satışa sunulması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilerin doğru çıkması halinde A15 Bionic işlemci ile fiyat-performans konusunda da oldukça iddialı olması bekleniyor. SE 3 teknik sızıntılardan elde edilen bilgilere göre 4,7 inç 60 Hz LCD ekran üzerine kurulacak ve Touch ID’ye sahip bir home tuşuna da sahip olacak. Bunun yanı sıra A15 Bionic sayesinde 5G desteği ile geleceği belirtilen iPhone SE 3, iPhone SE ile benzer tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Home tuşundan vazgeçemeyen ve uygun fiyat etiketine sahip olmasını isteyen kişiler için özel olarak tasarlanan iPhone SE modelleri, çeşitli özellikler ile geliştirilmeye devam ediyor. Bu şekilde kullanıcı deneyimi daha da artırılabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir