AOC Gaming G3 monitörler için resmi tanıtım yapıldı. Yeni tanıtım ile birlikte AGON by AOC markası da tanıtıldı.

Oyun dünyasını popüler isimlerinden birisi olan AOC, oyun segmentine yönelik kapsamlı bir değişiklik yaptı. Değişiklik ile birlikte sektöre sunulacak yeni ürünler de tanıtıldı. Açıklamalara göre yeni değişim ile birlikte oyun segmenti AGON by AOC markası altında yer almaya başlayacak. Yeni geliştirilecek ürünlerde de bu isimlendirme kullanılacak. Bu bakımdan oyun dünyasına yönelik yeni bir dönem başlatan AOC; bu değişimin bir parçası olarak G3 serisinin ilk modellerini duyurdu.  Klavye, mouse, mousepad gibi oyun alanındaki tüm ürünleri geliştirecek AOC, kısa süre içerisinde daha fazla modeli tanıtarak piyasaya sunacak. Yeni isim altında piyasaya çıkarılacak ilk modeller G3 serisinde yer alan 5 ekran oldu. Minimum 27 inç büyüklükte olan monitörlerde en büyük seçenek ise 34 inç.

AOC Gaming G3 monitör özellikleri neler?

Piyasaya tanıtımı yapılan 5 yeni ekranda, pek çok önemli özellik dikkat çekti. Farklı boyutlardaki ekranlar, oyuncular için kişisel ve uygun bir seçim yapılmasını sağlarken AOC Gaming G3 monitörlerde 1000R bir kavis, 165 Hz yenileme hızı,  çerçevesiz bir tasarımı ilk olarak dikkat çeken özellikler arasında bulunuyor. G2 serisinin devamı olarak geliştirilse de G3 serisinde çok daha fazla ve farklı özelliklere yer verilecek.

“Portföyümüzü Değiştireceğiz!””

Mevcut değişim ve yeni, modeller hakkında açıklamalarda bulunan AOC Küresel Pazarlama Yöneticisi Stefan Sommer, “Oyun portföyümüzü ‘AGON by AOC’ şemsiyesi altında yeniden tanımlandırarak, kapsamlı oyun portföyümüzü daha tutarlı ve uyumlu olacak bir şekilde değiştireceğiz. Zevk için oyun oynayanlardan çekirdek, iddialı, rekabetçi ve espor oyuncularına dek, oyuncuların bir araya geldiği ve onlara en iyi uyan ürünler ile geliştirilen yeteneklerini gösterebildikleri epik bir kurgu dünyasını da görselleştiriyoruz.” denildi. 144 Hz’yı aşan yenileme hızları ve kavisli ekranlarıyla dikkat çeken monitörler, sunulan yüksek özelliklerle oyunculara güçlü bir seçenek yaratıyor.

G2 serisine göre çok daha hafif bir şekilde geliştirilen G3 ekranlar, kavisiyle oyuncuları daha fazla oyunun içine dahil ediyor ve ekranla sarıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir