Gerek yapabildikleriyle gerekse yönetimindeki olaylarla gündemden düşmeyen OpenAI şirketinin yapay zeka dil modeli olan ChatGPT, arşiv özelliğiyle kullanılabilir. OpenAI tarafından X gönderisiyle duyurulan bu yenilik uzun süredir bekleniyordu.

ChatGPT Arşiv Özelliği Kullanımı
ChatGPT Arşiv Özelliği Kullanımı

Yaptığımız sohbetleri konu başlığıyla beraber saklayan ChatGPT’de eski sohbetlerimizi silebiliyorduk ama bu özellik sayesinde kenar çubuğundan kaldırıp arşivleyebileceğiz. Arşivlediğimiz sohbetlere ise ayarlar menüsünden erişebileceğiz. Şimdilik Web ve İOS uygulamasında kullanılabilen bu özelliğin Android uygulamasına da yakın zamanda gelmesi bekleniyor.

ChatGPT Plus Bekleyenlere Müjde

Yoğun talepten dolayı haftalardır beklemede olan ve birçok özelliği kullanılabilir kılmasının yanında GPT-4’e de erişim hakkı veren ChatGPT Plus aboneliği geçtiğimiz hafta sonu kullanıcılara tekrar sunulmuştu ve bunun ardından bir yenilik olarak arşiv özelliği tanıtıldı. Daha Önce de sesli sohbet özelliği duyurulan ChatGPT, birinci yaşında gelişmeye devam ediyor.

20 dolarlık aylık ücretle sunulan Plus aboneliğinin kullanıma açılmasından dolayı OpenAI CEO’su Sam Altman şunları aktarmıştı;

ChatGPT Plus aboneli̇kleri̇ni̇ yeni̇den etki̇nleşti̇rdi̇k! Daha fazla GPU bulurken gösterdiğiniz sabır için teşekkürler.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir