Süper Penguen Mobil Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Süper Penguen Mobil Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türkiye'nin ilk ve tek çocuk mizah dergisi olarak her ay bayilerdeki yerini alan Süper Penguen'in mobil uygulamaları yayınlandı. Bundan böyle hem ebeveynler hem de çocuklar dergi içeriğine telefon ya da tablet üzerinden ulaşabilecekler.

7-12 yaş arasındaki çocuklara hitap eden Süper Penguen'de eğlenceli, neşeli, eğitici, öğretici ve haylaz pek çok içerik bulunuyor. Çocuklar; Süper Penguen mobil uygulaması sayesinde Uzay, icat, etkinlik takvimi, eğlenceli test, oyun ve bulmaca gibi bölümlerde son derece eğlenceli zaman geçirebilecekler.

Süper Penguen

Ayrıca çocuklar Süper Penguen uygulaması üzerinden Selçuk Erdem'in çizgi öykülerini okurken, Erdil Yaşaroğlu ile de karikatür çizmeyi öğrenebiliyorlar.

İndirmesi ücretsiz olan uygulamadaki içerikleri görüntülemek için Süper Penguen'e tekil sayı için 4.29 TL, Yıllık abonelik için de 49.99 TL karşılığında abone olmanız gerekiyor.

Çocuklarınızın eğlenmesi ve öğrenmesi için gerekli olan içerikleri bünyesinde barındıran Süper Penguen mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ