Zyxel'den yeni WiFi 6 destekli modem tanıtıldı - Haberler - indir.com

Zyxel'den yeni WiFi 6 destekli modem tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ağ teknolojileri ve aksesuarları alanında önde gelen isimlerden olan Zyxel, WiFi 6 destekli yeni modeli WAX650S’i satışa sundu. Mart ayı ile beraber mağazalarda yerini alacak olan yeni nesil bu model yüzde 40 oranlı daha hızlı veri aktarımı hedefliyor. Zyxel’in bu yeni modeli orta  ve küçük işletmeler ile beraber okul yada yüksek yoğunluğa sahip alanlar için tasarlanmış WAX650S modeli bilgi işlem altyapılarında yaşanan ağ tıkanıklığı sorununun da önüne geçecek. Zynel’in bu yeni WAX650S modeli yüksek hızda kesintisiz bir iletişim imkanı sunuyor ve WiFi 6 desteği ile de yavaş indirme süreleri artık yerine 4K videolar izlerken donma ve takılmalar gibi problemlerin önüne geçmiş oluyor.

Zyxel WX650S, WiFi 6 desteği ile pazara sunuldu

TP-Link, Wi-Fi 6 destekleyen yeni modem serisini duyurduTP-Link, Wi-Fi 6 destekleyen yeni modem serisini duyurdu

Daha çok okul gibi yoğun ortamların dijital kalitesini artırmayı hedefleyen WAX 650S, birçok cihazı da destekleyebiliyor. Okul dersliklerinde kesintisiz bir internet deneyimi sunabiliyor. Şirketin bu yeni ürünü birçok öğrenci ve öğretmene online olarak aynı anda yüksek kapasite ve parazit sorunu olmadan bir bağlantı sunabiliyor. Zyxel tarafından verilen bilgilere göre WiFi 6 destekli bu Access pointleri kesintisiz bir şekilde ultra HD kalitede video konferans görüşmelerine destek sağlıyor. 4K video konferans görüşmesinde her kullanıcı 40 mbit/s bant genişliğine ihtiyaç duyuyor. WiFi 6 destekli yeni modem ise genel bant genişliğini kolay bir şekilde artırabiliyor.

Bu sayede her kullanıcıya ultra HD video deneyimi yaşatabilmiş oluyor. Bu sayede görüşme esnasında donma veya kopma gibi sorunların gecikme süresi 10 ms seviyesine çekilebiliyor. Bu sayede tam olarak kesintisiz bir deneyim ortaya çıkmış oluyor. WAX650S modeli barındırmış olduğu BSS ve OFDMA teknoloji destekleri ile beraber bant genişliği problemini ortadan kaldırıyor ve aynı hızda birçok cihazı internete bağlayabiliyor.  


Modem Router nedir? Modem Router Ne işe yarar?Modem Router nedir? Modem Router Ne işe yarar?
Cable Haunt nedeniyle milyonlarca modem risk altında!Cable Haunt nedeniyle milyonlarca modem risk altında!

PAYLAŞ