Zuckerberg Facebook'un dünyayı iyi hale getirdiğine inanıyor - Haberler - indir.com

Zuckerberg Facebook'un dünyayı iyi hale getirdiğine inanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 17:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Facebook ile tüm dünyaya ulaşmayı başaran Facebook CEO’su Mark Zuckerberg yaptığı yeni açıklamalarla oldukça dikkat çekti. İşte Facebook CEO’sunun kafa karıştıran açıklamalar. 

Facebook, Telefon Dinliyor mu? Zuckerberg Yanıt Verdi 

Apple'ın Facebook için App Store engellemesi ne kadar etkileyici olacak?Apple'ın Facebook için App Store engellemesi ne kadar etkileyici olacak?

2.23 milyar kullanıcıyı tek bir sosyal ağda bir araya getirerek büyük bir başarı elde eden Zuckerberg, 15 yıl önce kurduğu girişim ile bugün dünyanın en önemli kişilerinden birisi haline geldi. Zenginliğinin yanı sıra kişiliğiyle de gündemden düşmeyen Zuckerberg, Facebook’un 15. Yaş gününe özel yaptığı açıklamalarında duruma farklı bir bakış açısı getirdi.

Ceo iddialı: “Facebook ile Mesafeler kısalıyor”

Açıklamasında Facebook’un insanlar arasındaki mesafeleri azalttığını ve buna bağlı olarak iletişimi arttırdığını söyleyen Zuckerberg, 15 yıllık genel tabloyu değerlendirdi. Zuckerberg’in bu konuda en dikkat çeken söylemi ise Facebook sayesinde dünyanın çok daha iyi bir yer haline geldiğini söylemesi oldu. Dünya genelinde bu sözler üzerinden çok farklı tartışmalar yapıldı.

Zuckerberg: “Eleştiriler abartılıyor”

Zuckerberg yazısında gizlilik ve benzer konular üzerinden yapılan eleştirilerin abartıldığını söyledi. Bu açıklamalar sonrasında dünya gündemindeki tepkilerin nasıl olacağı merak ediliyor. 

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in önerdiği 6 Kitap


Facebook'a ara vermek insanları mutlu ediyorFacebook'a ara vermek insanları mutlu ediyor
2018'in En Çok Zarar Edeni Mark Zuckerberg Oldu2018'in En Çok Zarar Edeni Mark Zuckerberg Oldu
Facebook gençlere ayda 20 dolar ödüyorFacebook gençlere ayda 20 dolar ödüyor

PAYLAŞ