ZTE'nin yeni akıllı telefonun ilk görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

ZTE'nin yeni akıllı telefonun ilk görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-14 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Daha önce geleceği resmi olarak açıklanan ZTE’nin yeni ekrana gömülü ön kameralı akıllı telefon modeli TENAA’da ortaya çıktı. Yeni cihazın resmi bir kurumda görünmesi ile beraber tanıtımının yakın olduğu düşünülüyor. Son yıllarda akıllı telefon tasarımları kararlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Tasarım noktasında üreticilerin en çok durduğu noktalardan birisi ekran/gövde oranı oluyor. Bildiğiniz üzere üretici şirketler kullanıcılara daha fazla ekran alanı sunabilmek için ilk etapta çentikli daha sonra ise delikli ekran tasarımlarına geçiş yaptılar.

Günümüzdeki amiral gemisi akıllı telefonların çoğu ise delikli ekran tasarımına geçiş yaptı. Bu sayede ekran/gövde oranları yüzde 90 seviyelerinin üzerine çıkmış durumda. Yine yüzde 100’e yakın ekran gövde görebilmemiz için büyük bir tasarım yeniliği daha bulunuyor. O ise ekrana gömülü ön kamera tasarımına sahip cihazlar olacak.

Resmi olarak tanıtılan ZTE Axon 11 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan ZTE Axon 11 4G özellikleri ve fiyatı

ZTE’nin yeni ekrana gömülü tasarıma sahip modeli gözüktü

Ekrana gömülü ön kamera sistemi uzun süredir konuşuluyor ancak şu ana kadar sadece prototip cihazlarda yer aldı. Ancak kısa süre sonra ZTE, dünyanın ilk ekrana gömülü ön kamerasına sahip akıllı telefon modelini tanıtarak pazarın devlerine rakip olmak istiyor. Çoğu kullanıcı ekrana gömülü ön kamera özelliğini ilk etapta Xiaomi, Oppo veya Samsung gibi üretici markalardan gelmesini bekliyor. Ancak TENAA’da ortaya çıkan detaylara göre ZTE akıllı telefon modelinde bu yeni teknolojiyi kullanabilir.

Geçtiğimiz dönemde ZTE başkanı Ni Fei, şirketin ekrana gömülü ön kameralı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını resmi olarak duyurmuştu. TENAA’da ortaya çıkan görseller, söz konusu bu modelin yakın zamanda tanıtılabileceğini gösteriyor. Ancak modelin tanıtılacağı tarih ile alakalı henüz net bir bilgi gelmiş değil. Bakalım ZTE, gerçekten yeni modelinde ön kamerayı ekran altına alabilecek mi göreceğiz.


ABD ZTE ve Huawei'yi ulusal güvenlik tehdidi olarak görüyorABD ZTE ve Huawei'yi ulusal güvenlik tehdidi olarak görüyor
ZTE dünyada bir ilki gerçekleştirerekZTE dünyada bir ilki gerçekleştirerek

PAYLAŞ