ZTE Yeni Max XL Modelini Duyurdu - Haberler - indir.com

ZTE Yeni Max XL Modelini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 09:37:56
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE firmasının yeni akıllı telefon modeli gözüktü. Ülkemizde de bazı modelleri satışta olan ZTE, yeni Max XL isimli akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni model ABD üzerinde Moost Mobile isimli bir operatör kapsamınta satışa çıkacak ve dikkat çeken ilk teknik detayı ise cihazın 6 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olması diyebiliriz. Bu büyük ekran ile beraber model kutudan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile çıkıyor ve telefon sadece 130 dolar fiyat etiketine sahip durumda.

En güncel Android sistemine sahip bu cihaz uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Arka yüzeyinde parmak izi tarayıcısıda bulunan model birçok kullanıcının hoşuna gideceğe benziyor. ZTE şirketi ise, bu modelin daha çok internette gezinmek ve oyun oynamak için ideal olduğunu belirtiyor ve bulundurduğu 2 GB RAM ile de bu işlemin oldukça rahat olabileceği ifade ediliyor. Tüketici kullanıcılar için uygun fiyatlı modele sahip olan bu cihaz, büyük ekranı ile de zevkli bir multimedya aracı olarak kullanılabilecek.

Full HD ekranı ile Max XL ekranında film izlemek ve internet ortamında gezinmek oldukça zevkli olacağa benziyor. Ayrıca çözünürlüğün 720P HD yerine 1920x1080 olarak Full HD tercih edilmesi kalite anlamında oldukça iyi bir iş çıkartacağı anlamına geliyor. Cihazın birazda diğer donanım detaylarına bakacak olursak, modelde 1.4 GHz hız ile çalışan Qualcomm mimarili sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor ve bu işlemciyi 2 GB RAM destekliyor. 16 GB dahili depolama ile gelen model microSD kart ile 128GB'a kadar arttırılabiliyor.

13 megapiksel ana kameranın yer verildiği modelde 5 megapiksel ön kamera bulunuyor ve USB-C girişi ve parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerde bu cihazda mevcut durumda.





PAYLAŞ