ZTE katlanabilir telefon patenti ile dikkatleri üstüne çekti - Haberler - indir.com

ZTE katlanabilir telefon patenti ile dikkatleri üstüne çekti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 19:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei ve Samsung gibi önde gelen akıllı telefon üreticilerinin katlanabilir Premium telefonlarını pazara sunması sonrasında farklı şirketlerden de benzer hamleler görmeye başladık. Bunlardan birisi Nokia’nın duyurduğu katlanabilir telefon modeli olurken şimdi ise ZTE cephesinden yeni bir sızıntı geldi. Buna göre ZTE’nin yeni katlanabilir telefon patenti sızdırıldı. Katlanabilir akıllı telefonlar pazarda en yenilikçi teknoloji olarak gözüküyor. Her geçen geliştirilerek bir standart haline getirilmeye çalışılan bu teknoloji ile yeni katlanabilir cihazlar sunulmaya devam ediliyor. Diğer yandan ise önümüzdeki yıllarda bu modellerin popülerliğinin artması bekleniyor.

ZTE katlanabilir modeli ile dikkatleri çekiyor

ZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve FiyatıZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve Fiyatı

Samsung’un önümüzdeki dönemde yeni bir katlanabilir telefon modeli ile pazara girmesi beklenirken, Nokia cephesinden beklenmedik bir hamle geldi. Bununla beraber katlanabilir akıllı telefon pazarındaki rekabete dahil olmak isteyen birçok üretici olurken, sızıntıları ile bilinen PriceBaba tarafından sızdırılan yeni görseller ZTE katlanabilir telefon patentini ortaya çıkartıyor. ZTE henüz Huawei ve Samsung gibi bir katlanabilir modelini pazara sunmuş değil. Ancak diğer akıllı telefon üreticilerinde olduğu gibi tasarımlarını patentlemeye devam ediyor. Şirketin üç katlı katlanabilir akıllı telefon patenti de dikkatleri çekiyor.

Henüz pazarda böyle bir tasarım ile sunulan cihaz bulunmuyor. Piyasada yer alan tüm katlanabilir telefonlar içe yada dışa doğru katlanırken, ZTE’nin üç katlı katlanabilir telefonu oldukça dikkat çekiyor. Şirketin bu yıl katlanabilir telefon modellerini pazara sunması bekleniyor.


ZTE Axon 11'in özellikleri ortaya çıktı!ZTE Axon 11'in özellikleri ortaya çıktı!
ZTE Blade V 2020'nin basın görselleri ve özellikleri gün yüzüne çıktıZTE Blade V 2020'nin basın görselleri ve özellikleri gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ